|
|
|
şiir yazdım |
Bu paralar senin olsun Benim için önemi yok Bu gönül senin olsun senden başka seveni yok
istersen vur öldür istersen parçala istersen yak beni yaaaak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
Sen Tanrının kulusun ömrün mutlulukla dolsun isyan etme kadere hayata cennet bile senin olsun
Benim olmayan bu hayat sanada kalmayacak boşuna akıtma gözyaşlarını mahşerde hesap sorulacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
slm can güzel yazmisin elline saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
slm can güzel yazmisin elline saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
evet ben kendim yazarım hiç bir yerden kopya değil bitane daha koyacagım bunuda ben yazdım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
yo allahın bir kuluyum sıradan biriyim benim ne ayrılıcağım olsunki garibanın biriyimm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
bitane daha yazdım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
bitane daha var onuda yazdım valla benkendim yazdım başka yerde kopyalama falan değill |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
bana ne dersen de ben sana hiç bir şey demiyorummm çünkü beni nekadar küçümsersen küçümse ben allahın bir kuluyum küçümsemek yargılamak ve alayh etmek benim hakkım değil sadece benle kader alay eder felek de bana güler tanrıda beni yargılar zamanda sadece yaşadıgımız süre doğup büyüdük sonrada öleceğiz zaman burdaki gecen süree |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
ben yazdım bunun gibi çok var ben başkalarının şiirlerini beyeniyorumda bende onlar kadar yazabiliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
bitane daha varr oda süperr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şiir yazdım |
teşekür ederim bana bu şiirleri yazdıran sadece bir kadın inan onu deli gibi seviyorum ama olmuyoo olmuyo olmuyoo bu olmazlıklar yüzünden böyle ona şiirler yazdım gerçekten onu çok seviyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!