|
|
|
dul... |
Yuhhh sana abi.. valla aslında baktığım yok izinliyim de denk geliyor tavuk muhabbetine sakın Buraya taşıma, küserim yine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Asıl hanım ve Ahmet rica ediyorum Konuda kalın lütfen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Selam üzüldüm şimdi, çocuklarınız için vazgeçildi ise Boş verin o zaman demekki çevre daha önemliymiş Yeterince sevmemiş sizi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Selam İnsanın başına gelmeden tabiki net birşey diyemeyiz, düşünce ve karakter olarak evet Yaparım dersin, anca o durum gelince anlaşılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
sevdiysem dikeni ile severim sevgi çok seyden el neder anlayışından üstün benim yuvamı mutluluğumu elin anlayışı üzerinde kuramam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
selam, inanki cok dogru insanin basina gelmeden birsey diyemez... bence insan karsisindakine karsi güzel hisler hisettiyse her zorlugu yenebilir.... bence hayata baska gözlerle bakmali ve baskalarinin girgirindan veya fesadindan kurtulmak icin baska gezegene yani sehire tasinmali .. yoksa ayni yerde duracaksa cooooook sabirli olmali... benim tanidigim bir arkadas inanki mutlu... hatta dediki dünü arkana bakmayacaksin daima önüne bakip güzeliklerle gelecegi yasamak
----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Selam Christian
Evet önce yaşamak gerek ama herkes kendini tanımalı, güvenmeli Benim bir arkadaş da 3 çocuklu bir bayan ile Evlendi ve mutlular.. Kendilerin de bir oğlu oldu Ohh mis gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Tanri onlara daima yollarinda korusun ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
İyi yapmışın farklı fikirlere ihtiyacımız var ailelerin uygun gördüğü eşler, eskiden yürüyordu mecburiyetten mi artık, fakirlikten, baskıdan mi Ben gerçek sevgiye inanıyorum, o doğru yollu göstereceğine de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
selam toni
tabiki sende haklisin. hic birimiz dört dörtlük degil ve tabi bende kendimi yargiliyorum. ancak ben bunu kader olarak da bagliyorum. ben bir zamanlar nisanli mi kalp hastasi olmasindan sebep kayip ettim ve o günden beri kendime göre birinle evlilik yönünden tanisamadim. bu devirin cogu kadini ve kizlari evlenmeden daha cok özgür yasamak istiyor. yani ben bunun almanya'da cok farkina vardim. bu devirde evlenmek bence cok zor. belki bu konuda bana hak verirsin. benimde bu konuda hatalarim yok demiyorum. fakat bence dogru insani bulmak cok kolay degil. evlilik cocuk oyuncagi degil. ciddi ve medeni bir beraberlik ve hayat felsefesidir. kendimde ve düsünce fikrimde calisiyorum ve senin tavsiye ve düsünce ifaden icin tesekkür ediyorum. saygilar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Bence masuru yok, seviyorsa seviyordur. Zaten bu tür seyleri bahane ediyorsa hic sevmemistir oder?   ----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
avukatligini davut-bey e birakirsan hepten yandin demektir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
kolay gelsin ozaman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
ya ne kadar buyutuyonuz cocuk varmis yokmus onlar bizim gelecegimiz onlar olmazsada evlilikler yikilmiyomu dul kalmis erkek yada kadin cocugu var diye evlenemezmi zaten cocuk sevmeyen birisi hic kimseyi sevemez bana gore  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
ama yazanlar ne dense hep erkekler bence onlar kabul edemiyo bayanin cocugunun olmasini ve bunu cevremde de cok gordum bayan erkegin cocugu varsa kendinin olmasa bile kabul ediyo ama tersi olursa erkek etmiyo buda bir gercek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
sanirim ewet unutuyolarki istemiyolar o melekleri benim icin onemli deyil cocuk olmasi ama herkes boyle dusunmuyo malesef |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
aynen oyle cocuksuz bir ev asla dusunulemez bence rabbim kimseyi evlat siz birakmasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
ewet oyle oda ayri bir konu allah herkese yardim etsin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dul... |
Selam gözüm Dul kelimesini özelikle yazdım biraz Provokasyon olsun diye.. ----- alýþmýþ kudurmuþtan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!