|
|
|
iki kadin yada iki adam |
iki kisi arasinda kalsaniz mantiginizlami duygularinizlami hareket edersiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim hic biseyle hareket etmem ikisini def ederim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi ikisi birden hemende alirdi sizi davut-bey |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama seviyorsan ozaman nasil def edincen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki erkek kalmadi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni kim ne yapsin palabiyikli ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki var canim sadece insan sevdigini hemen birakamaz birde boyle ikilemde kalinca ucuncu birini bulmak mantikli gelmedi bana bu benim gorusum tabikide |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niyeki bir erkek iki kadinin arasinda kalica ikisini birakiyorda kadinmi iki erkegin arasinda kalincami birakamiyor insan istedikten sonra birakir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baslatma pala biyiklarina sen bana kurban olasin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizlere iyi gunler ben kactim bugun kizimin dogum gunu hazirlik yapicam iyi gunler ve sohbetlet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
palabiyikli kafami bozma ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana güzel gun dilerim ve kizinin dogum günü kutlu olsun nice güzel yilar onunla olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkur ler canim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duygularinizi anliyorum ......... konu neydii .........  cikmaz sokaklardayim bir yol bulamiyorum  bir denesiylee bas edemiyok.. yazi tura yap at ikinciyi cöpe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 simdik korkar kimse evlenmez  acaba iki secimden birimiyim yoksa evlenincemi ikinci secim olurumuyum ....... yaa sev yaa terk et ... ikinci kafa agrisi bence  istemez gönlüm ikitane yarim olsun birtane  2 sine ayni yerde termin vermekte var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zinadan kacmak lazim iki tane kücük harem gibii padisahmiyim ben  biri cöpe biri eve  ist besser  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen katiliyorum sizee süper cevap |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kapitoo  hast recht .... süper cevap ,, katiliyorum bende...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana korna caliyormuydu yanindan gecerken barii  bippp piipppppp biiib  alma mazlumun ahiini cikar aheste aheste demisler .... onada birgün bredyy teyze cikar bir gün feleni sasar asik olur sonra olur brett sakir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah mesut etsin bir yastikta kocatsin kardes... önemli olan simdi ailesine sahip ciksin bekarken geceler hizli oluyoo...darisii bekarlarin basinaa ... ben ikidene alsam benimki beni vururduu  5 dene Aslanim var masalllah herneyse ben kacar cocuklarin antremani var byyyy |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!