|
|
|
kalbim agriyor.. |
Henüz o levile geçmedik tanışma esnasındayiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
meraketme tanıyınca kalbin seni olur yada olmaz yönlendirir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
İnşallah doğru yollu gösterir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
inşallah ikinizde aynı yola cıkarsınıs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
selamlar cancana, bence insan cevresindeki düzenli diktiye edilen kurallari cignememesi icin beyin ile hareket eder. fakat insan vardir kendi egosunu ve vucudu tatmin edecek , gönlünün rahatligi icin kalbini dinler... ben daima hislerime sorarim...fakat mantigim beni frenler..
en iyisi insan hislerini teraziye koyup tartsin hangisi hangi KONU larda agir basiyorsa orayi secmeli...
senin güzel INSAN ligina daima yollarin en güzelini bulacagindan eminim. ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Sen neden kardeşinin gözündeki çöpü görürsün de kendi gözündeki merteği farketmezsin? arkadas benden sana tavsiye bilmedigin seylerden yazma. bence hiristiyanlara karsi komleklisin ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
mantığıyla haraket eden kişi sevmiyor demektir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Henüz ne aşk var nede bir beraberlik Hoşlanma var şimdilik. Bu yüzden de mantıklı düşüne biliyorum Bir adım daha atarsam herşey olabilir Aklım gidip gelii sanırım en iyisi beklemek. Bir insanın icine Kıskançlık işlemişse? onu ordan nasıl çıkartacağız? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Selam Christian Her Kalbini dinlemek gönül rahatlığı vermiyor. Ya mutlu olursun yada hüsrana uğrarsın. Mantığın seni frenliyorsa demekki sen bu işi çözmüşün |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Selam Bu işler ne kadar zormuş ya, zor olmasına rağmen herkes peşinden koşuyor. Aşk nedir ya? ömürsüz birşey. en iyisi kendimi oyalamak olacak. Örgü mü örsem ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
ayaz güzel yazmisin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
gönül ve ask yürek sevgi saygi herpsi bir arada olsa daha iyi olur ama sevigi varsa saygi yok merhamet varsa insanlik yok ask sevgi yürek ister ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
ah canim bu gönül varmi yokmu insani yakar her derde salar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Canım sen benden dertlisin anlaşılan  hele anlat bakem.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
nasil anlatim bilmemki erzincanli gönlümü fet etmeye orasiyor bende o göz varmi gönlümü kaptirmaya bak su gözlerime ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
heee baktım ve gözlerin güzel Erzincanli'da öyle görmüşdür Kaptırmamak için bir neden mi var?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
kimseye gönlümü kaptirmiyacagim hepsi bos insanlar  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbim agriyor.. |
Boşsa doldur dicem ama garson değilsin demi |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!