|
|
|
yüregime girebilirsen eger |
Ben biliyorum senin ne demek istedigini, ama bi kadin eger isterse senin basinda tac olur, yani yine dönüp dolasip onun isteklerinde ve hissettiklerinde dügümleniyoruz ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalbinden gecenleri okuyabilir ama kafasindan gecenleri okuyamaz. adam
olayi kendi yasamis gibi anlatmis, bu kadari da fazla diyorum..
Ben bu Turfan'in keske imkanim olsa da özel yasantisini okuyabilseydim. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haydi sizin dediginiz gibi olsun, ben erkek degilim ya o yüzden iddia etmiyeyim  Ama bana pek inandirici gelmedi iste.Eger gercekten böyle bi sevgi yasayan varsa ki bu mutlaka iki taraflidir onlari kutlamak gerek. Sevgi dolu günler diliyorum arkadasim.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok tesekkür ederim. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslinda hala ilk savimdayim ama tartismayi uzatmamak icin kabullenmis göründüm sadece ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok benim derdim karsi cinsle degil de, aslinda bi sairin bu kadar kadinsi yaklasimiydi olaya.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden aşkı sevgiyi özveriyi kadına has duygular gibi algıladınız bunu anlamış değilim şair bir kadında yaşadıgı aşkı kaleme dökmüş olamazmı kadının ona hissettirdiklerini yaşattıklarını aşkı leylayla mecnun aslı ile kerem yada ferhatla şirinmi yaşamış size göre aşk kavuşamamak ama yanılıyorsunuz öyle aşklarlar varki bir noktaya aynı gözle bakmak konuşmadan gözlerle anlaşmak onu bedeninin her zerresiyle yaşamak kusuruma bakmayın ama bir erkegin aşkına bu kadar muhalif olmak gerçek aşkı yaşamamış bir yürekten dökülür ancak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz de anlamadiniz ya helal olsun. ama sorun degil, siiri ekleyen sizsiniz siiri yazan bi erkek ama kadinin yüregini kadindan daha iyi görmüs, bu olacak bi sey mi allahaskina..
Sorun gercek ask degil. leylayla mecnundansa asla bi örnek vermedim, cünkü masallar aleminde yasamiycak kadar büyügüm ve gercekci bi gözle bakiyorum olaya.
Siz böyle bi sevgiyi buldugunuzda bana haber verin efendim bende gülmekten vazgecerim ozaman.
Ben yasasam ne olur ki aski baksaniza elin adami dökmüs kaleme kadinin icersindekileri, buna sadece gülünür.
----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu kisiye göre degisir bence, cünkü tüm benligiyle sevmis ve karsisindan ayni sevgiyi bulamamis kisiler sirf kadinlar degil ki.
----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hep yalnizimdir zaten, ve bu yalnizligimi da hep sevmisimdir, bilirmisiniz kalabaligin icindeki yalnizlikdir aslinda en kötü olani. sizde bunu bi espri olarak alin lütfen ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Desenize bi iliskinin bitmesine neden olan hep kadirdir o zaman.
Erkekler bi kadini kadinin kendinden iyi tanirlarda, is eyleme dökülemez nedense degil mi?
Yoksa bu kadar kolay olmazdi bosanmalar, ayrilmalar. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dedigim gibi basta da, sizin karsinizdaki kisiyi ne kadar iyi tanidiginizda degildir marifet, o kisinin kendini size ne kadar cok tanitmak istedigindedir.
Siz anlasilmadiktan sonra karsinizdakini anlamissiniz ne fayda. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kirmadin be iki gözüm ben de dedim ya espri diye askolsun. Bak herkes ayni fikirde olsaydi böyle bi sohbet de olmazdi ben sizlerle yazistigim icin mutluyum, Elbette senin fikrin bana benim de sana uymayabilir ama bunu anlayisla tartisabilmektedir marifet öyle degil mi? ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mho dedi ya erkek kadini kadindan daha iyi anlar diye, cevap ona olacakti sanirim pardon  ) ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz kac kere cözdünüz bunu Davut bey? . ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet bayagi da iyi oldu ,uzun bi süredir hic bu kadar yazmamistim. Size iyi geceler diliyorum ve bol anlayisli sohbetlerde yine birlikte olmak arzusuyla.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basiniz sagolsun. Özür dilerim,sizin yaraniza dokunmak istemezdim. allah allah nerden nereye geldi cok üzgünüm.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden bu gizem anlamadım ama o zaman yarını bekleriz bizde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper olmuş emegine ve yüregine sağlık muhteşem bir yeni yıl hediyesi oldu bana ağol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm deniz hanim yazdiginiz o icten, sicak ve güzel mesajiniz icin icten tesekür ler umarim yeni yilda her sey dilediyiniz bir yil olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!