|
|
|
yüregime girebilirsen eger |
Bir kadının yüreğine girebilirsen Sesini, nefesini, Yaşadığı ülkesini Gözlerinin bebeğini Emeğini, rüyasını, dünyasını fethedersin Sağlığı da sen olursun, hastalığı da Oğlu da sen olursun, babası da Yaşama hevesi çabası da Bir kadının yüreğine girebilirsen En büyük şairi İnanılmaz mucizesi ve sihri olursun Herşey yalan, sen zahiri Herşey vesairse, sen cevahiri, Herşeyden ötesi Yüreğinin içinde ahiri olursun Bir kadının yüreğine girebilirsen Yaşaması da sen olursun, ölümü de Bir kadının yüreğine girebilirsen Ya helalliği olursun Ya veballiği Bir kadının yüreğine girebilirsen Ya adamı olursun Ya haramı Bir kadının yüreğine girebilirsen Ya kaybolursun Ya da gerçek olan seni bulursun İhsan Turhan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elbete yanlızlıgında bir asaleti vardır yanlış kalpte ölürsün |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper bir şiirdir çokta severim emeginize sağlık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbin dogrusu yanlisi yoktur sade saygi olmali...saygi oldumu dogru kalbdesin yoksa dogru kalbde de olsan isin zordur tek sevgi ile bitmez hersey |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zor kalbe girmek, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can arkadas cok güzel bir yazi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir bayanin kalbi mezara benzer girersen cikamassin ,,ya erkegin kalbi bir bakkala benzer giren cikan belli degildir,,hayirli geceler ,,, kendinizi fazla uzmeyin. ----- arkandan konusana darilma onu insan yerine koyan sensin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba mehriban paylaşımın için sağol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siz kadının yüregine girdiğiniz de kadın komşuda kahve içmiyor zaten kadın istemezse siz o yürege giremezsiniz . eger sizi yüregine konuk yapmışsada zaten size karşı boş değildir yani sizden önce o sizin yüreginizin kapısını çalmıştır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir üsteki cevabı iyi oku iki gözüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siir kuskusuz mükemmel yalniz, yazanin bi erkek oldugunu gördügümüzde kadin ruhundan bi erkek nasil bu kadar iyi anlar, oyun mu oynuyor alay mi ediyor diye düsünmekten de kendimi alamiyorum dogrusu.Sonra da soruyorum, peki bu siirleri yazdiran ilhami nerden aliyo bu arkadas, bu siiri karisinin yazmasi daha dogru olmazmiydi.  Bence bi kalbe girmekle bitmiyo is, iki kisinin insiyatifine, özverisine kalmis aslinda. Yoksa hersey cok mükemmel olurdu (masal gibi olurdu) ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayırdır arkadaşım benden izinsiz beni ilgilendiren ne yaptınız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm Deniz hanim yeni yilinzi tebrik ederim..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim arkadaşım sizede mutlu huzurlu ama herşeyden önemlisi gelecekten umutlu bir yıl dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güldürmeyin allahaskina ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayir tabii ki tüm beraberlikler kötü gitmiyo bunu düsünmek bile gereksiz, yine de adam öyle yazmiski sanki bir kadin söylemis bunlari ona, eger öyleyse o kadinin söylediklerinden siir yapmis, durum böyle olunca ilham yine kendine degil baskasina aittir. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heheheh, tabii canim, sadece sevmekle olsaydi tamamiyle katilirdim da ah be iki gözüm mesele hic de öyle basit degil maalesef. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya o kavusamayan asiklarin aski, beraber yasasalardi belki de nefret edeceklerdi birbirlerinden  bu siiri bi kadin yazsaydi hissetmis de yazmis derdim ama bi erkegin kadinmis gibi hissederek bunu dile getirmesi hic mi gercekci gelmiyo kusura bakmayin. Ne kadar kadin ruhundan anliyan erkek de olsa kadinlarin o kendilerine öz duygularini bi erkek asla bi kadinmis gibi algilayamaz diyorum ben.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!