|
|
|
iyi insan |
İyi insan iyi niyetinden kaybeder. Kötü insan kötü niyetinden kazanır... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Selam.. İnsan ne zaman iyi?
Kötülük Yapmayınca mi iyi oluyor? Bence hayır, iyi bir insan karşılıksız iyilik Yaparsa iyi! ve bu iyilik yanında kar Kalıyor..Kimse görmese bile kendini İyi his ettiriyor..
Bu yüzden de kayıp etmiş olmuyor. en güzel ölüm, vicdanı rahat olanı! Nankör insanlar seni kullanmış gibi Görünseler de..Aslında onlar kötülüğe Bir adım yaklaşmış oluyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
benim o insandan aladığım kadarı bu sana gore nasılsa ben bilmem artık bana gore boyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
slm bu devirde iye insanmi kaldi hayin fesat hersey var ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
benim başıma geldi cunku herzaman iyillik ettim ama kaybettim o insana karşı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
sen kaybetmemisindir karsindaki nankörmüs ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
allah bırakmaz kimsenin kimseye ben sadece allaha hevale ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
kime ne yapabilirsin bu zamanda yani en iyisi allaha hevale etmek bence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
iye etmisin bos ver takma gecer zamanla insahla hersey güzel gönlünce olur butun dileklerin isteklerin gönlüne göre versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
amin allah razı olsun tşkler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Guzel paylasimlar tesekur ederim destegin icin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Herseyin guzel anlattin ama ben kaybettim ve hayla acisini cekiyorum bazen keske yapmasaydim bazen ise iyiki yaptim diye geciniyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
sende bu güzel forum icin sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Asil ben tesekur ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
cok güzel bir yazi vardi bulursam yüklerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Be hey vicdansız yüreksiz Öl deseydin ölmezmiydim Sen efendi ben de köle Ol deseydin olmazmıydım Tutuşurdum ateşinle Ölürdüm senin uğrunda Diz çöküp önünde secde Kıl deseydin, kılmazmıydım Gerek yoktu yanmalara Yanıpta kül olmalara Benim için ummanlara Dal deseydin dalmazmıydım Bilirsin sevdandır ahtım Ne taç isterim, ne tahtım Yüreğimde bin yıl mahkum Kal deseydin kalmazmıydım Yanardım yanardağ gibi Püskürürdüm lavlar gibi Sonbaharda yaprak gibi Sol deydin solmazmıydım Şansım ayrılıktan yana Kül olmuşum yana yana Erkan yoksuli sen bana Kul deseydin olmazmıydım ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
Guzel bi siir hemde cok guzel tesekurler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi insan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!