|
|
|
Kadin dedigin.. |

Kapidan girer girmez. Camasirtozu getirdinmi lan demiyecek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Ben sahsen övünmek gibi olmasin öyleyim zaten  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
yazinizi okurken kendimi bi an esra erol'a cikan gelin adaylarini izler gibi hissettim..kadinlarin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri arzulari dilekleri..erkek şöyle olcak erkek böyle olcak..bence karşi cinse bu kadar misyon yüklemek yerine sade olmayi denesin bayanlar..sade ve mütevazi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Erkegin istedigi hic bir sey olmam... Ya Ben neysem öyle Kabul Eder.
Yada insanlik disi istekleri ile yanliz kalir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
konuyu okudum, ben konu basligindan daha cok sizin beklentilerinizin bitmek bilmeyen kadin istekleri oldugunu anlatmaya calistim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
slm can kadin dediginiz kadin sizlerinde ananiz baciniz kadin kadinlar bas tacidir bunu iye biliyorsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Erkek Dediğin, Cesur Olacak Cesur. Seni Seviyorum Derken Korkmayacak, Başka Şeylerin Arkasına Gizlenmeyecek. Seviyorum Deyip Bir Sonraki Perdede Kaçmayacak, Özlüyorum Diyorsa Gelecek, Kaybetmek İstemiyorum Diyorsa Kaybetmeyecek.
Erkek Dediğin Aşkına Sahip Çıkacak. Korkak Olmaz Erkek Dediğin.yigit olacak ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Evet haklisin bazilari misal kabak cekirdegini sevmiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Evet öyleleride varmis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Onu bunu bilmem de karagözlü olacak cancagizim....karagözlü... Baktimi delip gececek...kadin dedigin... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
bu yazına on üstünden on canım benim ! ----- kurþuna gerek yok bakýþlarým varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Sezen Aksu "Simdi bana kaybolan yillarimi verseler" Diyoruz ozaman |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
slm babey can ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Yani dimi  Sevgi, Saygi yoksa zaten sevmiyor demektir. Hadi daglari taslari deldin ve sonuc olarak aa bu dagdan su cikmadi bosuna delmissin demek ve baska daga cikiyorsun  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
Kilosuna bagliymis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin dedigin.. |
 gadın dididin güçlü guvvatlı olacak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!