|
|
|
Kiralik Ask Diyorum Varmi :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiyim iyi danke seni gördüm dha iyi oldum hoş gelmişsen gurban
az daha geç geleydin siteye giremicektin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-bende seni görünce tilkilesiyoru  -O neden giremicektim ? -benim girme sorunum yokk..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
31 günü geçdimi siteye girmeme otomatikman yasaklanıyosun dermişim  eee neler yaptın nasıl geçdi tatiilin beni bak yaz aşkı bulabildinmi, 1.90 lık bi çıtır bari  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahah -la 31 yasagini sen dil lookmam verirr taammi..  -hangi 1.90dan bahsediyoru sen leng...  -tr de kac 1,90 varki bana düsme sayisi olsun..  -tatil tatli yorucuydu..    -sen neler yaptin huysuz ve tatli abilerin kadavrasi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ben onu unuttuydum faceee nin ilgi alanı di mı 
tüh ya üzüldüm desene hep kapmışlar 1.90 ları eee sende bol bol el işi yapmışşsınder desene dantel manetel  umarım seneye daha güzel bi tatinin olur ne diyem ben çok şeyler yaptım burda anlatamam  bi ara anatırım kulagına  yemege çıkmalıyım görüşürüz bana afiyet olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -anlatma tahmin yürütüyoruu beeen  -olsun -cüüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha -la toni birseyide ödesen doyrum ha..   -cimrilikten pantolonunu halat ipinle dolamissin..    -leng benim burc adasim nerde he naptin ona..  (mahom ) ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahha -ay mahonun kelimi varrrrrr..  -cok iyisin don halatinida verirdin dimi ...  -yokmu gercekten oda gitti deme... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha -ah bi manyak daha beni özleyen..  -hosbuldum abilerin krali..    -emlakmi  -biz burda mahomla böyleydik ama ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahah -azla yetinmeyi bilirm ben ..    -was redest du da bak ona gedicht jazdimdi.. hosenmatz-du bist ein engel -bist ein schatz -und unser liebster hosenmatz.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben baktim bu diziye gayet güzel ama bu diziye bir forms olara tek olara bakarsin yani butun diziler bir arada bakarsin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah -ah sheego hüzünlü..  -adim adim takipte birkere cevap alamadi baristan..  -dogru kadin yazar..  -cocuklar duymasinin yasemin karakterini oynayan oyuncu yazar..  -adonis diyebiliriz dimi..  -boy 1,87 -baklavalar olmasi gereken yerde..  -ayakabimi dedin oda var..  -bide gercekte delihayla berabermis puuh    -uyanda baliga gidelim rüya karin doyurmuyo baliklar benden hadi yine iyisin iyisin..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!