|
|
|
so meine damen |
ramazan ayi da gecti. hanginiz kahvalti hazirlayacak? böyle kuru kuru bir sabah da olmaz ki 
bana agir birsey olmasin, icecek olarak yayik ayrani alayim bir zahmet ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
sen bana bir gözleme yap ispanakli olsun yaninada yayik ayrani ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
klar darfst schreiben was du willst 
ach pediküre hin maniküre her  alles nur schein  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
nicht beleidigend werden, sen cay demle de icelim ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
cay da demlemeden cikmis
neyse bende cikyiorum
söyle sunlara yarin birisi cay demlesin sabah gözleme yapsin hazir bulundursunlar  komünistlik yapmasinlar  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
söyle orta asyali kiz gibi kahvalti hazirlasinlar
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
umudum var yani ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
das was ich darstelle ist behindert? also nicht ich oder der sign?
und wieso fühlst du dich direkt angegriffen als frau?  wir haben doch nichts schlimmes geschrieben bleib mal locker, trink mal ihlamur sinirleri yatistirir 
sen orta asyali degilsin kesin, orta asyali bir kiz olsan böyle fevri bir cikis yapmazsin  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
atatürkte orta asyaliydi ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
gözleme yaptin mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
ne ne, ich fragte ob du es jetzt gemacht hast, wenn nicht cabuk cabuk  ben ispanakli peynirli istiyorum ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
agir olmasin istegim dün sabah di  öglene dogru sorun degil 
sende cayi yapsan var ya cok iyi olur  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
sen yapmasini bilirmisin? bak aslinda kiymayi iyi baharatlasan kiymali da iyi oluyor  birde ayran yaptin mi tamamdir bu is  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
oh ne güzel. hazira konmak yok öyle. yardim etsene dilaya  cay gözlemeden sonra iyi gider  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
  yok ya yapan olmadi, biri belki bugün kendine yapacakmis, digeri git kendin yap diyor
insanlik ölmüs  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
yok yok sanirsam tb ailesi diye bir kavram yok olmus burda  eskiden ne güzel herkes can atardi dur ben yapayim kahvaltiyi size diye, ama artik nerdeeeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
sen kesin o sehriden o sehire geziyordun 
hamaratlarin hepsi gitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
gazete tabiki online gibi tüm detaylari yansitmiyor 
kacirmisindir o zaman hamarat orta asyali türk kizlarini  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so meine damen |
sen arkadaslarinla otururken burda foruma mi yaziyorsun?  birak burayi yahu, git arkadaslarinla sohbet et
dünyayi kurtar  buldugum an haberdar ederim ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!