132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.05.15, 00:11 Nr.: 1 Antworten

Hdp`nin icyüzü.
Yazacaklarim   aslinda   herkesin  bildigi    malum  seyler   ama    tekrardan   bende   dile  getirmek  istedim.   
1.  HDP  Müslüman  kürtleri   temsil  eden  bir   parti  degildir.
2.  PKK ninda   kurucusu   olan  ermenilerin  partisidir.
3.  Bazi  kürt   ve  alevi  zerdüstlerin  destekledigi   bir   partidir.
4.  Artik  müslüman   kürtler  ve   müslüman  aleviler  sag  duyu  sahibi  ermeniler  HDP'ye  kesinlikle  oy  vermiyecektir.
5.  HDP'nin  ic  yüzünü  bilmeden   destekleyen   müslüman   kürt  kardeslerim   hdp'nin  ic   yüzüne  baksin  ve  arastirsinlar   yoksa  büyük  vebal  altindasiniz.

NOT:
Herseye   ragmen   bu  zerdüst   ve   müslüman   düsmani   partinin   meclise   girmesini  istiyorum,  mecliste  olsunlarki   anadolu  insani   ülkesinin,   milli  ve  manevi  degerlerinin  düsmani   kimdir  tanisin.  

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 24.05.15, 00:44 @maho- Nr.: 2 Antworten

Hdp`nin icyüzü.
maho  kardesim  ben  akp´li  degilim.   hdp  nin   basindaki  sahisin   din  inancini  sorgulamiyorum  beni  ilgilendirmiyorda.   pkk  tasaron  örgütü   olan  bir  partidir   hdp.   ve  anadoludaki   müslüman  türk  ve  kürtlere  düsman   kim  varsa  buna  batililarda  dahil   simdi  top  yekün   hdp´yi  destekliyorlar.     asil  müslüman  olupta  hdp´ye  oy  verenler   bu   vahim  durumun  cahilidir.   ayrica  ben  hadp´nin  meclise  girmesini  istiyorum   hdp´nin   mecliste   olmasi   cinayet  örgütü  pkk´nin   hizla   cökmesi  demektir.   pkk nin   cökmesi  demek   anadolu  kardesligine    baris   demektir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 24.05.15, 01:33 @eses43 Nr.: 3 Antworten

Hdp`nin icyüzü.
bdp böyle idi ise akp 2008 de oslo ile baslayan ve 2011 den itibaren fiilen yapilan pazarliklar niye idi.Daha dün töeröristbasini halk kahramani yapan siz degilmiydiniz..
dün 12yildir koyun koyuna oldugunuz simdiki paralelciler  gibi bdp yi bu duruma gediren siz simdi neyi gördünüz.Dün törenler düzenlediginiz haburu ne cabuk unutunuz.
Simdi gercekten oflu hocanin dedigi gibi g...korkusu Allah kokusunu coktan gecmis.
zapsunun dedigi gibi tuvalet deliginden süpürülmekten mi korkuyor.
0

Beitrag gepostet am 24.05.15, 12:35 @61kafdagi Nr.: 4 Antworten

Hdp`nin icyüzü.
kafdagi   zaman,  zaman  yaptigim  yorumlardan  beni  tanidigini  düsünüyorum.   ben   hic  bir  zaman    milli  ve  manevi   degerlerime    ideolojik   hesaplar  üzerinden    yaklasmam.   bu  benim  degismez  karekterimdir.   her  zaman  söylerim    ben   dil,  din,   irk  ayrimi  yapmam.  kendi  dil  ve dinimi  sonuna  kadar   yasar  ve  yasatirim.   her  defasinda  söylüyorum   ben  akp'li    degilim.    malesef  sen  ve  pek  cok  kardesimiz   dünyaniz   dar  oldugu   icin   yasamimizi  ilgilendiren  sosyal   olaylara   sig   yaklasim   gösteriyorsunuz.   ufkunuzu   genisletin   ve  egonuza   kölelik  yapmayin   sagduyulu   olun.  unutmayin   sizin  gibi   düsünmeyenleride   Allah  yaratti  siz   kabullenemesenizde   onlarda  sizin  kardesleriniz.    malesef   her  zaman  oldugu  gibi   yazdigim  yazilarin  kavramini   anliyamiyorsunuz   yada   anlamamazliktan  geliyorsunuz.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hdp`nin icyüzü.