40 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.04.15, 01:26 Nr.: 1 Antworten

Ask ve sevgili
Allah insanlari esleriyle beraber yaratim diyor.Onalri sadece bu dünyada degil ahirettede beraber kilacagim der.Eger mutlu olacaksan kendine esin olabilecek kisiyi bulmaya calis,Kendinle karsindaki kisiyi iyice karsilastir ve gönlündeki senle onun ayni kisilik olup olmadigini karsilastir.

0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:07 @tonii Nr.: 2 Antworten

Ask ve sevgili
Kurani Kerimi ac oku görürsün
0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:14 @tonii Nr.: 3 Antworten

Ask ve sevgili
Okutugum icin söyledim yarin sana hangi ayetlerde oldugunu eklerim.
0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:19 @tonii Nr.: 4 Antworten

Ask ve sevgili
Allah, size, kendi nefislerinizden eşler yarattı. Eşlerinizden de sizin için oğullar ve torunlar verdi. Size temiz, helâl ve sağlıklı rızıklar ihsan etti. Hâlâ, bâtıla mı iman ediyorlar? Allah'ın nimetlerini, insanlığa tevdi ettiği İslâmî değerleri, şeriatı inkâr mı ediyorlar? Nankörlük mü ediyorlar?
nahl süresi 7
0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:25 @tonii Nr.: 5 Antworten

Ask ve sevgili
Kalıcı bahçelere/cennetlere gireceklerdir; babalarından, eşlerinden ve evlatlarından uygun olanlar da girecekler. Melekler her kapıdan yanlarına girerek ‘Sabrınızın karşılığı olarak huzur ve güvendesiniz. O dünyanın sonu ne güzelmiş!’ diyeceklerdir.” Ra’d, 13/19-24)
0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:26 @sempatiko Nr.: 6 Antworten

Ask ve sevgili
Son nikah degil sadece cennete beraber olunacak ve birbirine en yakin esler olacagi söyleniyor
0

Beitrag gepostet am 11.04.15, 03:36 @tonii Nr.: 7 Antworten

Ask ve sevgili
Ben onu yapmadim yapmamda,inanci olan bilir ki olmayani varmis gibi bilerek söyleyen sirke düser.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ask ve sevgili