142 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.01.15, 21:06 Nr.: 1 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??

0

Beitrag gepostet am 22.01.15, 21:38 @a-la-naz Nr.: 2 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??

genel olarak biz erkekler herseyi planlamayiz o yüzdende cevremde cogu kiside bu durumu yasadim ve gördüm erkek= ee nereye gidelim , eee ne yapiyoruz ?? Bayanlar = ne bileyim sen cikalim dedin , bi kerede sen düsünsen ne yapacagimizi diyorlar ve cok sinirleniyorlar  ama bence  bir erkegin ..ezan okundu hadi kalk namazimizi kilalim diyeni makbuldür ..

0

Beitrag gepostet am 22.01.15, 21:57 @a-la-naz Nr.: 3 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??

bence onun erkegi bayani yok yani ben hayati gelisine yasayan bayanlarda gördüm hayatin planini cizen erkeklerde gördüm bence o insanina bagli düsünceye bagli.. biz erkekler bayanlar gibi kalpten düsünerek yolla cikamiyoruz yani bazen ince düsünemiyoruz diye düsünüyorum   ama tabiki bir evlilikde erkek erkeklik görevlerini bayansa bayanlik görevini yapmali bu durumda sana katiliyorum bir erkek bir bayana yoll cize bilmeli ...

0

Beitrag gepostet am 22.01.15, 22:23 @a-la-naz Nr.: 4 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??
Cok güzel dediniz  yüreginize saglik ama bu tür konulara bence 4 taraftan baka bilmekte güzel  hic birimiz 4-4 lük degiliz hepimizin farkli hayatari farkli düsünceleri var birimiz erken uyaniyor birimiz gec  biri kendi yollunu kendi ciziyor birine göstermen gerekiyor cize bilmesi icin  ve bizler biliyoruzki BU HAYAT BIR SINAV degilmi ?? hersaniye hepimiz bir sinavdan geciyoruz  benim sayemde biri sinavlaniyor senin sayende baska birisi o yüzden ben HAYIRLARA VESILE OLMANINDA cok güzel birsey oldugunu düsünüyorum böylece sen sinavindan bir yildiz aliyorsun arkadasinida dogru yolla sinavlanmasini sagliyorsun  mevlana ne güzel demis.. gel gel ne olursan ol yinede gel kapimiz herkes acik YETERKI GEL ...
0

Beitrag gepostet am 22.01.15, 22:35 @a-la-naz Nr.: 5 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??
sag olun.. ayni düsüncelerden yolla cikmak ..seviyeli ve  saygili bir sohbet yada fikir yürüte bimekde  güzel.. bende sizi kutlarim sizin düsüncelerinizde güzel 
0

Beitrag gepostet am 23.01.15, 10:44 @61lii Nr.: 6 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??
rabbim herkese ,namaza davet eden bir es nasip eylesin...
0

Beitrag gepostet am 25.01.15, 01:57 @61lii Nr.: 7 Antworten

Dogrumu Bayanlar ??
Selam
Dogrudur  
Bayanlar süprizi severler

saygilar 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Dogrumu Bayanlar ??