|
|
|
Sevgililer gününde,sevgilinizi $a$irtin.... |
O na alacaginiz hediyeyi bana alin ve gönderin  .....Bakiniz nasil $a$iracak.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$aka...$aka.. sakin öyle bir$ey yapmayin.. Icinizden gelen,maddiyatini kar$ilayacak,gücünüz yettigini aliniz. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. masrafli olmamasi elbette iyi.. Bir cicek veya kendi yazdigi bir $iirde yeterli bence. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mevsim ki$ arkada$im...
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. olmayanlarla problem yok..olanlarda olmayanlarda payla$abilirler. olsa böyle yapardim...??? olmadigi halde varmi$ gibi davrananlarada saygi... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Her ki$i adi "sevgililer günü" olmasada,herzaman bir hediye verebilir...kabul görür in$allah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davut garda$.. sevgililer günü...............olmasa bile yani her zaman... olmayan sevgiliye,hediye olmaz elbette.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuyu bozmak ve ahlaksizlik yapiyorsunuz... kisa ömrünüzde beni sectiniz. gereken yapilacaktir.
byeeeeeeeeeeeeee. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaki$tiramadim sana.. seni ciddi bir yorumcu olarak görüyrdum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..............????????????? ayip ya...lütfen.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkada$larim... ben konuya hakim olamiyorum.problem var. cok özür dilerim.. anlayi$ lütfen ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen mesaji anlamadin. Mavisboyun ....Mesajin altinda Ask ilani var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasim sorunu kendinde arama... Adamlar ilgi ariyor ne yapsinlar arti vote verseler sesin cikmaz eksi olunca bak neler yaziyorsun amaclarida o...
Kim ne vote verdi bakma kafana gore takil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seninde dusundugun seye bak.. Al bir Forma . Dogum gununede senelik Abone Karti alirsin VIP bolumunden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaw Üstad Sevgili gününde hediyede neymis. Benden iyi hediyemi olur kendimi Paket edip verecem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne demisler herkez düse kalka büyür...Zamanla ögrenirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu Gidile Eksiler Sultani olacaksin. Sorsana 100 ekside ne hediyesi veriyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bulasik Makinesi varmis banada lazim elimi cabuk tutarsam 100 eksi alir kaparim makineyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok guzel yazmisin. birde dediklerini uygulayan olursa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman sorun yok benden önce kazanirsan bana verirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!