|
|
|
erkekler niçin evlenmekten kacar.veya kadınlar niçin evlenmek ister? |
...Erkeklerin evliliğe eskisi kadar rağbet etmedikleri doğrudur, Bunun nedenlerinden bir tanesi, erkelerin kadınları istedikleri gibi eve kapatıp, seks aracı, hizmetçi ve soyun devamını sağlayacak kuluçka makinesi gibi kullanabilme imkânları günbegün azalmaktadır. Haliyle de evlilik o kadar da cazip gelmiyor. Ama bu, nedenlerden sadece bir tanesidir. Lakin ereklerin evliliğe eskisi kadar rağbet etmiyor olmalarının, değişen yaşam koşulları, yeni bir kültürel kodlanma, değişen alışkanlıklar ve gittikçe yalnız başına olma ihtiyacının genel geçer yaşam biçimi olmaya başlamış gibi daha köklü nedenleri mevcuttur... herkes uzatmadan görüş yazarsa sevinirimmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewet aşkımmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asil bayan Kapitalizmde insanı yalnızlaştırıyor tabiki yalnızca kadınları değil. Aynı durum erkekleri, hatta ve hatta çocukları da etkisi altına almıştır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyyy külliyen cahiller bu yazının nesini beğenmedinizz.yazın bir aklınız varsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani nesini beğenmeyipde --PUAN verdinizz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok üzüldüm - 5 VERMİŞLER  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen sana katılıyorum şirin bayan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklı başında birini nikah masasına oturtda görelimm...mevcut evli erkekler bile bıkmış evlilikden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nein sanmıyorum..erkek Çalışan, para kazanan, ayakları üstünde duran özgür kadını fazla sevnez. kendine itaat eden bayanı daha cok sever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bende seni beğendimm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kısmen beğendim sevgili dostum teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hay eline sağlık  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha sonrabosanacaklarina inandiklari icin akilli erkekler evlilige yaklasmazlar.. eeee kimisi de bayat tatli sevmez..degilmi..??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu bir gercek erkekler için artık evlilik cazip değil. gerekcelerinide yukarı yazılarda acıkladım. evlilik coğu toplumda kadını rahatlatır özgürleştirir. erkeğede sorumluluk ve baskı getirir..yarın bağlı bulunduğun belediyeye sor evliliklerin ne durumda olduğunu.yani etrafımızdada bunu cok rahat anlıya biliyoruz. saygılar benden cok teşekkür ederim güzel insan... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel bayan..kadınların hayatın birçok alanında yer yedinmeleri çok güzel bir gelişmedir. ama hayatın her alanında yer alırkende şuna dikkat etmeliler kendilerine yabancılaşmadan..kadının düşmanı veya rakibi erkek değil erkeğide kadınıda ezen sömürü düzeni olan kapitalizmdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar sadece cinsellik olarak bakarsa ve günümüzde bunu kolayca elde ediyorsa evlilikte olmaz. evlilik hayati paylasmaktir.Sadece bu dünyada degil ahirette beraber olunur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazında doğruluk payı cok.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadının ekonomik olarak özgür olması bencil erkeğin işine gelmiyor.gelmediği içinde ev sorumluluğu almıyor..ewet coğu kadını cinsel obje olarak görüyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  iyi tahlil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlış anlaşılmasın 61 nolu yoruma iyi tahlil dedim.. xatuneyi cokkk severimm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!