|
|
|
Kadınların Uzak Durması Gereken 10 Erkek Tipi |
... Rahmetlinin neredeyse tokat yemedigi filmi yok! ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha -bunu okudugumda aklima hayvan sevelim dükkanimi acim diyoruuu..  -cesit cesit hayvan ama yumusak tüylülerinden...  -bir iki kurusa hayan sevip ise gitsinler isinde verimli oluruu diyoruu...nedersin !?... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanirsam hayvansever ve vejetaryen konuylami ilgiliydi bu?  ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-konuyumu karistirmisim...  -abim leb demeden leblebiyi anlamissin .. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama fikir güzel! Hayvanseverler müjde müjde artik evde kedi, köpek, kus vs. hayvan pisligiyle ugrasmayacaksiniz. Sizler icin actigimiz hayvan sevme oksama salonumuzda! Artik sizde üc kurusa hayvan sevebilir siniz!
Bu arada hayvan sevmeyenler icinde Kayseride otomatik makineler kullanarak, bir taraftan esek sokup diger taraftan sucuk cikartmak üzere imal edilen ohaa sucuklarini piyasaya sürmüs bulunmaktayiz. Ohaa ohaa ohaa sucuklari... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahha -slogan iyi cok iyi begendim...  -pisligi biz kaldiriyoruu...  -yeterki sevsinlee...  -en cokda ayi ve öküzleri sevsinlee...  -oha sucklardan hic denemedim...  -belki severdim kim bilir.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en cokda ayi ve öküzleri sevsinlee... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-en cok onlarin ihtiyaci vaaa...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle diyorsun! Ama 21.yy da insan gitgide daha cok yalnizlasiyor. Yakin bir zamanda ayilarla öküzler insani teselli ederse sasma! ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nein sasmam...  -aksam ame & yuki baktim..  -zwei wolfskinde nasil erwachsen werden oluyoruu..  -kücük erkek cocuk ürkek hep oksanmak istiyoruu..  -kiz cocuk wissbegierig und klug..  -anladim kücük hayvanlar hep oksucan...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwei wolfskinde nasil erwachsen werden oluyoruu..  -kücük erkek cocuk ürkek hep oksanmak istiyoruu..  -kiz cocuk wissbegierig und klug..  -anladim kücük hayvanlar hep oksucan...   
----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!