|
|
|
Marokko |
Malesef kolay degil..Turkiyeye vize sorunu yok ama Almanyaya var malesef. bunlarda ayni turkler givi 3 ay almanca ders gormeleri gerekiyormus..yine yalniz kaldik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Hahaha. ..Buzdolabi degil baska ilginc olan cok sey var.. kizlar gulunce ne anlama geliyordu bizde erkegiz hepsini toplayip getirmek isterim biri birinden tatli. Melezi Esmer guzeli say say bitmiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Nix gekauft nur den kindern Kleinigkeiten. . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
evlen, orada kal desem.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Yasanacak ulke degil izin icin yeterli...Denizi Sahili harika. Galiba Nazar degdi yagmur basladi almanyanin yaz yagmuruna benziyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Buranin kadinlari bir baska desem yeri var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
inanirim..yagmura takma kafani.. tatilin keyfini cikar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Ben once bir kac ulke daha gezeyimde sonra devamina bakariz. Januar Kirgistan angesagt |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Dun ilk deva Deve eti tatim super tadi vardi tavuk etini andiriyor yumsak. Gecenlerde Känguru eti yemistim hic tadi yok ve sirf yag.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
nasil istersen.. Ben aklimdan bile gecirmem(kirgisistan)i ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Dun sende ikamet almanya gosteriyorlar dediler merak ettim simdi bende baktim Marokko bayragi gorunuyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Benim bir arkadas orda yasiyor illaki gel gor burlari diye diye 2 senedir kafamin ettini yedi bende karar verdim gidip gonlunu alayim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Bak simdi bu IP konusunda yanilmisim ve bu yuzden özür diliyorum. Ausloggen yaptinmi ve yeniden Einloggen yapinca ikamet ettigin Ülkenin Bayragini gösteriyormus. Ben Telefondan girdigim icin degismemis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Ben oradayim diyenlere,inanmayan..kontrol edenlerin ya sana kar$i alerjileri var..veya kiskaniyorlar. Bana deve eti falan deme bunlari bilmek istemem. Bende senin uyaina ragmen baktim..kirmizi bir bayrak ve ortasinda yildiz gibi bir $ey var,,yani Almanya bayragi degil ,katildigin yer. iyi tatil ve iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
sagol sanada iyi geceler.. Almanlarin bir sözü var. Euer Neid ist mein Erfolg. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Leider muss ich dich enttäuschen ich war fast überall aber nicht in einer Moschee. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
ben marokkoya gidersem ilahi Hasna yi dinlemek isterim  ----- A$iri dinci ve fa$itlerle i$im olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Orayada gitme var planda seneye kismetse.. ama orayada bayansiz gidilmez. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Bende internet uzerinden arastirip buluyorum. Marokko nesela gidis gelis 200 hotel 2 kisi 400 1 hafta |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Cepten nasil resim ekleniyor bilmiyorum ama cektigim resimleride burda paylasmam nedenini sorma gerci bir ikitane var onuda burdakiler begenmez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!