|
|
|
Marokko |
Burda kis 22 derece sicaklik yerli halk kazak ceketle geziyor biz Tshirt  Disko dersen 50 erkek 100 kadin var tam cennet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
iyi tatiller..(über weihnachten)Bende ägypten dü$ünüyorum.. Antalya cok yagi$li.. ebola ya dikkat.. casablancaya takilma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
bu an marokko tüm arap ülkelerinin modern anlaminda en guzeli. bence oradaki turistler misir ve tunustan bile daha degerlidirler. iyi tatiller ----- A$iri dinci ve fa$itlerle i$im olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Burda hersey var ama ebola nix  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Tunesien bence daha guzeldi. Marokko halen fransanin somurgu altinda oldugu cok fark ediliyor.. Ama izin olarak Marokko Agadir sehrini tavsiye ederim. Niyetine Göre kalma yeri ayarla. Gidecegin yerin Hotel veya pansion adresi vermeyince gumrukden giremiyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
cokk zavalisin... biraz daha arastir o zaman bilirsin bayrak ne zaman nerenin bayragini gosterir.
insan kendi dolannbaz yalanci olunca karsisindaki insanida oyle sanar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
kimseye birsey ispatlamam gerek yok. siz inan diyede bir gayem yok. Ben sadece paylastim gercekleri benden baskada kimse bilmez. Sadece soyle bir durum olur gercekten Marokkoda tatil yapmak isteyen bir kisi olur ona bir kac bilgi veririm neye dikkat etmesi gerektigini. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Das ist nur bei neu anmeldung lass dir keinen Bären aufbinden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Once bilgi edin sonra yorup yap. Kayit olurken dikkat et ne yaziyor. Insanlar orda burda yasiyorum diye diger insanlari kandirmama amaciyla ilk kayitda senin IP adresini arastirip otomatik sekilde kendi belirtiyor ikamet ettigin yeri. sonra nerde olursan ol degismiyor. Bilmeden yorum yapan insanlara kiziyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Ben gorgusuz degilim sen basarisiz bir insan oldugun icin karsindakileri kiskaniyorsun ve bu yuzden dusunmeden yorum yapiyorsun. Mercedes konusuna varinca haftaya Berline gel yanima resimleri sen cek ekle buraya ama o arabayi ben teslim aldimmi sana yapacaklarimi dusun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
sen inansan ne olur inanmasan ne olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Draussen kannst du super essen von der seite ist das essen besser als Tunesien |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Neeee nix mit Kamel...Du kannst super urlaub für wenig geld machen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Marokko kadini tavsiye ederimde ama Erkeklerini hic etmem. Sonucta kultur yok milletde. Ajortmanla adamlar Bara Discoya giriyorlar birde oynama seiller var aman allahim kiskanma denen bir taraflarini gormedim kim kime dum duma.. Bunlar bu hariketlerini Turk ortaminda yapacaklar ....kac ölü cikar bilmem  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Bencede düsme... zaten dusmusun dusecegin kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Hahaha yorumun harika iyi guldurdun beni  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Ayna bakinca kimin kepaze oldugunu gorursun.. Ben sizin gibi Ekran arkasinda yigitlik erkeklik taslamam.
Sizin kiside kiskanclik..bende butun imkanlar sizde yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Sen o korumak istedigin bayanlar zaten senin gibidir ilgi alanima düsmez. Ben güclü kadindan hayatinda basarili olan kadindan hoslanirim bu tarz kadinlarinda sizin gibi insanlarla isi olmaz zaten.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
Ganz genau.. Heute war ich Bazar ayni kapali carsi...yalniz bagiran cagiran yoktu mallarun cogu Turkiyeden gelme mesela halilar..Birde Beko Buzdolabi gorunce icimden gulme krizleri tutu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marokko |
o buzdolabini almadin in$allah.. getirmesi zor olur bak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!