|
|
|
babaneme noldu..! d |
-sanalda böyle..  -gercekte neler yapabilir..!?  ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahah $ -korkutmak istemedim ..  -wollte nur mal tepkis sehen ... -bu babaneden bi cani olabilirmi ne dersin..!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahha -kolay gelsin abim...  -düsünce fena degil...  -merak ediyoruu...  -negibi egsotische düsünceler gelcek.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahaha -abi negüzel okusuyoruu sen öyle..  -elindeki silah oksadigin yerlerde bidaha agri klamiyoruu...  -mimikler und nasil kiziyoruu ..  -die oma hats drauf.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahha -ja kararsiz kaldi bi an hemen birini seciveriyoruu...  -parasütden atlarken nasil bagriyoruu oma...  -cok güldüm ...  -ama düsündüm bu oma ja gercekten disarda bunu yapabilirmi...  -silah alip rumballern in echt.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahah -diyosun sen dede lazim...  -burda dede varmiki..  -isterlermi böyle babane...  -ben istemiyoru bu babaneden.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
selam ola.. Bu babaanne tam benlik.... Bekarsa istemeye gelelim diyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahah -ay yirimm ben sizin pörsük pörsük yerleri...    -olsun dualarini alirsin iste fenami olup duruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahha -memoruu iyi düsün babanee cok feddan fena...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahaha -du bi memoruu sorim kan seviyoruu..  -talip babaneme..    -ben kanli oyunlari sevmiyorum..  -ich denke oynarken pisleniyoruu ..  -her oyundan sonra yikanasim geliyoruu..  -cok pis oyunlar oynuyoruu sen abim jaa...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
Fettan ..mettan..Anlamam.. Dulmu sen ondan haber ver..Ba$lik parasi istermisin..?
Oyun oynarken bu kadar heyecanlanan......!!! sonrasini sen tamamla... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
-babanem istemiyoruu izdivac...  -bakamam vurdumü iyi kan akitanlardan istiyoruu...  -dimi heyecandan tansiyonu cikmiyomu babanemin jaa..  -cok sekey sey ama ja...:& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
ok. ama yazik oldu yaaaa. Ne güzel senin "cici deden" olacaktim.. Ona deki.Mezbahada (schlachthof)ta cali$iyor.. Kan görmeden uyuyamiyor... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahahahah -die oma ist sensationell..   -gercek silah neden yakinnda orda...  -nasil kaciyoruu abiler...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babaneme noldu..! d |
hahahahaha -memeoruu..  -ben dede istemiyoruu omama...  -ich suche für meine oma efe oynayan delikanli...    ..nay nana nay nay nay nay naaaay nayy naayyy.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!