|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
Bir erkek hoşlandığı bir kıza mektup arayıcılığıyla çok hoşlandığını ve çıkmak istediğini yazmış kız bu mektuba bir formül yoluyla cevap vermiş
[c=ı+]=k (t-ı )+ g=ı m) v+a r=12+4=16 16 = t t=e e=s + 16 s= 65 s=65 - s16 =105 e= 1o-k=k(ü11+r)+(e+d=r+i)m=?
Soru: Sizce kızın cevabı ne ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
-ip ucu ver böyle cok zor nerden baslicam simdi...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
ciktigim var tesekkür ederim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
ciktigin erkeklerin sayisi ile kendi yasini carpacaksin cikan rakamlarin harf anlamiyla okuyacaksin al sana ip ucu. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
hahahahah -tsk ederim abimm bende gördüm simdi..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
hahahahahha -yooo kötü seyler cikar ortaya....   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
yap su formulü sonucu görmek istiyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
) Gehirntraining daim iidir..arada yapmak gerek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
hahahahahahah -bu iyi cavap.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
) onun formülünüde yazsana bi zahmet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
 hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
bakiretül fettaniye, fotomontajül ihsaniyetül arzül melhe. rüyazinetül fantaziye... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
-bilmecami bu cözimmi..  -al bi bataniye ,,  -yap güzel bi kako..  -ac güzel film izle diyoruu dimi...    -tamam senimi kircam abimmm..:& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
kako'yu gec sarap alip geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizce kizin cevabi ne? |
 -en iyisimi ben kakaomu alim sevgilimin bataniyesine girim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!