82 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.11.14, 20:25 Nr.: 1 Antworten

Bakıs Acısı ????? ASK
Şimdi Bi Filmin Sonuyla Muhattapsak İçimden Iraksam Elimi Bıraksan Ne Farkederki.Zaten Her Manzara aynı.Uçmak Aynı.İnan Dusmek Bile Aynı. Geriye Bakmak İçin Gec Artık.Bu Sehirde Goruyorum Bu Defa.Bilmediğim Şekilde Ölmektesin.Hemde Topraksızın Bitti Şiiler.Ömrün Hırsızları Koynumuza Büyüdü.Bugün Yarına Hasret Bir Hayatla Lanetledik  Dünü.Sabret Dedikçe Dudaklarım Biraz Daha Çürür. O Saray Sandığın  Kalplerin Hepsi Benim.Sürgünüm.Nedesem  Göğüme Israrla Bastırır. Kabahat Bilmiyorum. Belki Çıkmam Bir Sabaha.Simdi Lazım Bana Sınırsız  Bir İstirahat.Fakat Tutmuyor Dikilerim Sabret Biraz Daha.

Tutki Ben Kendime Izdırabı Hak Görenim.Tutki Bir Rüyada Medet Buldum.Uyut Beni!TutKi Dilim Susmuyor,Kusuyor Cümleleri...Bir Anlam  İçin Tükendi Tüm Benliğim.Toparla Beni! Bir Mutlu Son İstemem!Yeterki Son Olsun  Rahmetin...Surete Büründükçe  Ben oldu,Ben Ona Baktığımda Dahada Büyük Yok Oldum.Şarkılar Susunca Huzurum El Oldu, Ruhum Ziyan İsmim Viran Dilimden Düşecekse. Dünyada Bitmiş Zamanım.

Bak!!Bak Bu Lanetlere Gark Oluyor Sabahım!Bir Ağaca Benziyorum,Dallarımda Yok Artık!Neden Minadır Bu Kadar Şimdi Merhabalar? Neyin Kastına Düştüme Yakar Hatıralar?Serir Karşıma Bir Zanlının Sıfatıyla..Gun Gelir Cinayetler Eşitlenir Büyük Bir Sevdalara...Sakın Arkamdan Bakma,Sırtımda Gururumu Tasırım...İnatla İnsan Herşeyinden Arınmak İster. Bu Kadar Kanla Bir Gururumu Kalır Ellerimde?Onuda Bırakamam.Oyle Sahte Suratlar Tanırım Ki Bendende Beter Gönlüm El Kaldırılan Bir Cocuk Sanki Küstü Gene.
Bunca Sey Üstü Üste Geldi Diyemedim,Bi En Tepeme Krilenen Yine Ben!Sayfalar Boyunca Aktı Lekeler,Çöktü Geceye Benzeyen Bir Karanlık.Göz Altlarında  Kanıtlar,Dilimde Bir İnsanlık Ayıbı.Kimin Var Bizim Kadar Büyük Bir Kaybı?Benim Düşen Suratlarımın Hepsi Kollarıımla  Sarılı. Hakim Olmadığım Şu Hayatımın  Devrimi Artık Yürekler.İçerde Çok Derinlerde Yapılır.İnsan İşte!Üç Kuruş Kadarla Satılık.Elbet .İsmini Satmam.Bir Ahın Akıllarda Kazılı.

Safi Ruhlar Ucup Diyarından Gitti. Bu Şehrin Ortasında Bir Lekeyim Şimdi.Bittim Susuyordum Evvelde.Gönlü Kim Diriltti?Payıma Dusen Yağmurun Altında Büyüttüm Bu Fikri.Üzülürmü Dersinki?Sol Yanımda  İfrit Ne Kalender Bir Veda Şekli...Görünmeden Gittim.Bakma Zaten Bana,Durduğumuz Dipti Mutluluk Mesafesi Bizlerde Ya Kaştı Ya Kirpik

0

Beitrag gepostet am 24.11.14, 20:07 @mehriban Nr.: 2 Antworten

Bakıs Acısı ????? ASK
bravo   mehriban  hanim.   alintiya   alinti  cevap.   tencere  kapak  misali  olmus....
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 24.11.14, 20:24 @mehriban Nr.: 3 Antworten

Bakıs Acısı ????? ASK
tesekkürler  mehriban  hanim  aydinlattiniz  bizi....
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bakıs Acısı ????? ASK