|
|
|
yine sen |
Yine ordasın ve biliyorum ki; Yine uzak durmaya calişsanda Yüreğin onu kabulenmiyor. Yine merakla bakıyorsun arkamdan. Ben yanılsamda gönül işte. Senin için hiç yanılmıyor. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
ster yar ol... İstersen yaren. Ya şimdi gel... Yada sonra Yeter ki ne zaman geleceğini bileyim. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Gecenin zifiri karanliginda, Denizin vuran dalgalari gibi. Kiyiya her vurusunda ben geldim, Der gibi cikardigin sesle. Icimi deler gecersin. Rüyamdaki gercek gibi Bilirim ki her gelisinde, Birseyler gedirirken yaninda Benimde birseylerimi gödürürsün. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Simdilik hep susuyorsunda, Neler düşündüğünü neler yaşadığını bilmediğimi sanıyorsun. Simdilik bende susuyorum Sen yaşadıkça anladıklarını anlattıkça, Ben yıllar önce bildiklerimi tekrar yaşamiş olacağım. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Bazen çok sey bilirsin anlatmak istersin, fakat sizi ne dinlemek isteyecek nede anlayacak birilerini bulursun. Sizede sadece susmak kalır... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Ben seni gözümle değilde, Gönlümle görüyorsan. Senin susmanın Birşeyler söylemenin anlamı kalmıyor. Kader öyle birşey ki. Bir kere yazılmişken bir kere daha dönülmüyor. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
//www.dailymotion.com/video/x28q7qk_resul-dindar-sevda-kusi-2014_music |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Seni kafese sokan senin yetenegindir. Öylese güzelligini gizle. Eger tohum olup topragin altinda kalmazsan. Yesermeden bütün kuslar seni yemeye calisir. Kendine bir siginak bul ki, O siginak; Yunusun baligi Musanin denizi, Ibrahimin atesi olsun. k.z |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
yazilanlarin sahibi olmasi lazim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Insanlar Kafdaginin cok uzak ve ulasilmaz oldugunu düsünür. Aslinda o cok yakindir. Ama onu anca gönül gözünüzle yakin edebilirsiniz. Gözle görünen ve görünmeyen iki evren vardir. Göz zahiri Gönül batinidir. Gözle görünen herseyi görebilirsin ama göz aldadirda. Batiniyi gözle arama asla göremezsin. Gönlünüzün iyiligi dogruyu size yakin eder. Kelimeler görünendir,onun icin sen görünensin. Ben ise gizli kalanim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Belkide bir imtihandir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Belkide ahiret icin bir imtihandir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
korkakliktan degil,dedigim gibi benimkisi bir imtihan,sadece bu dünya icin degil ahiret icin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sen |
Insanlar dünyaya imtihan icin gelir,önemli olan o imtihanin farkina varmak ona uygun davranabilmek.Benimde imtihanim bu konu, sonu cok hayirli olduktan sonra simdiki sikintilarin hic önemi kalmiyor.Gercek ask sadece bu dünya icin degil sonsuz yasam olan ahiret icin olmali degil mi zaten. Alinmak mi zaten alistim artik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!