|
|
|
duyuru :)) |
helal soner damat oglum ISTE ASK BUDUR kusurlarinla sevmek taktir ediyorum seni bide yat triplex miblek aldinmi tam sevdgini anlicam kizi )) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
............soner altin dis takcam didi söz wirdi de ondan didim bekleyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cift lerimize mutluluklar dilerken bu dansi bana lütfedermisinizz...bende faydalanam biseylerden hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
du beeeeeee dügün saati orda yaziyor okumadinmi simdi dans mans yokkk salvari ütülücem daha isim cok ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

evet gördüm facede takmisin resmi yani az daha özeneydin dislerin yarisida altin olaydi yeterdi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...........ayy inanmiyorum tam hayalimdeki gibi  ))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu dublex olarak mi kiraladin damat bey  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim resme dikkatlice bak hele bi ikiniz sirf oturmicaksiniz gibime geliyor bu evde kapi girisi merdivenin sag yan tarafda ufak bir delik mi var artik misafirlerde ugrar bol bol ne güzel böyük bir aile olarak gecinir gidersiniz ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
............terasinada bayildim... sahane tam hayallerimdeki gibi..bide iki horoz bi tawuk oluwerse  )))))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
................bundanda isderim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah bir okey masasinda yaslandirsin genc ciftimizi..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy facecigimmmmm hg heya ne güzelde yazdin arkadasim ayyy tsklerrrrrr insallah diyek insallah ))) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cikikiki kasiklarimi aldim hazirlik yapiyom suracikta ne kaldi sanki dügüne )) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ITHAL damat degil ideal damat kizi seviyor beee kumarci oldugu halde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ama anlamirem ne diyo bu kiro KECI MECI BISEY sayikliyor kecileri mi kacmis gecen bendede olmustu  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das war echt gut sehr amusamant |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
............dügünmüüü ne dügünü..sen eyipsultanda kuslara yem atmiyomuydun  ----- Bu hayat böyle gitmez...inip itelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dügün mügün yoktur sene tirbiyesiz dügün gecesi nirlerde eglendiysen oracikta devam eglen gari taze kinalarinla bekledi burda ben salvarimi bosa ütüledim sende gelmisin dügün devam ediyormu diye soruyon bide bizde sene verecek kiz kalmadi galiiiiii ayde nas nas takilarinida al nereye gidisen git ayde baska kapiya aydeeeee ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
......ohh agzina saglik bacim gel seni bi öpem hahha  ----- Bu hayat böyle gitmez...inip itelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!