126 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 08.11.14, 00:39
@-maho-
Nr.: 21
Antworten
efe_1903
Yaprak dökenler ve filizlenen\\\\\\\'ler . . .
Güzel kardeşim,
Herzamanki gibi cımbızla alınan yazımdan konum üstünde lastik donu
gibi uzatıp cirit atılıyor.
Konuyla ilgili yazan varmı Allah aşkına . . .
Sonra seviyesiz yorumlar ve erdoğan sevenler uslubu.
Daha ne olsunki !
Ha konum neymiydi özetle, adı üstünde siyasetde yaprak dökümü.
Emine Ülker Tarhan, Süheyl Batum ve sonra sırasıyla dökülecek olanlar.
İsyanım muhalefetimizin olmayışı .....
Çünkü muhalefet kendi içinde muhalefet, bilmem anlatabildimmi.
Okumanı ve anlamanı arzu ederdim.
Eyvallah
Efe Kaptan
-----
BEYİNDE; zihin FUKÂRÂ olunca, ZİKİRDE; akıl UKÂLÂ olurmuş.
0
Beitrag gepostet am 08.11.14, 20:28
@efe_1903
Nr.: 22
Antworten
duygusal-coban
Yaprak dökenler ve filizlenen\'ler . . .
Guzel Dostum eline yurefine saglik.
Almanyada Turk barlarini imbisleri Restaurantlari kontrol altina cektiler agir cezalar uygulandi bu Sigara yasagindan dolayi nedense kimsenin sesi cikmiyor.
Ama bizim CB yasak veya kanun cikardimi nedense herkez rahatsiz oluyor. Asil sorun verilen kararlarda degil bizim Cahil ve vahim Insanlar.
Yahudi bizim Insanlari istedigi yere getirdi. Siz halen birbirinizi yemekle ugrasin
0
Beitrag gepostet am 10.11.14, 16:33
@-maho-
Nr.: 23
Antworten
smlctn
Yaprak dökenler ve filizlenen\\\'ler . . .
haha smlctn
yaw sen costa diyonda bu emekliye ama degil
Ne fark ederki... ikiside ayni kalip...
0
Beitrag gepostet am 10.11.14, 16:43
@babey
Nr.: 24
Antworten
smlctn
Yaprak dökenler ve filizlenen\\\'ler . . .
Tamam babey gardasim, sagolasin... bir kac yere söz verdim...sanada söz... daha dikkatli davranacagim ... Herkezin degeri vardir... kimse kimsenin degerine saldirmasin, benimle sorun yasamasin... Karsisindakini cahil ve kücük görenlere Kil oluyorum... Insan gibi yazisalim diyorum... hemen böbürleniyorlar... süper zeka ayaklarina yatiyorlar, ikaz ediyorsun, yapma, etme diyorsun... daha cok cosuyorlar... Birsey bildiklerini sanaraktan, sadece kendi egolarini tatmin etmek icin Vatanini ve Milletini de atese atiyorlar...Mesela emekli gibileri.... iste dananin kuyrugu koptugu yerde benim icin burasi oluyor... ya herkez ayni fikirde olma mecburiyetindemi...??? degil dimi... neden simdi bazi kisilerin secimi baska yönde ise hor görülüyorlar, bidon kafali oluyorlar, makarnaya serefini satti oluyorlar..??? hani bunlar moderendi..??? Anlatabildimmi, dostum??? Yani karsi tarafindakileri acayip inciltiyorlar.. farkinda degiller, cevabini alincada , kötü olan biz oluyoruz... Gelde anla...
0
Beitrag gepostet am 10.11.14, 17:03
@hanuta
Nr.: 25
Antworten
smlctn
Yaprak dökenler ve filizlenen\'ler . . .
siz neden bukadar kin nefretle dolusunuz ve bukadar saldiriyorsunuz
neden bu acimasizligniz ?
müslümanlik sizin icin ne ifade ediyor ve degeri nedir ? : saldirmak, yargilamak, suclamakmi.
yani ALLAHIN sizi yaratmadimi ve burdaki katlan tüm arkadaslarda ?
yani neden bu karalamalar ve küfürler
Nefretle dolu oldugumu nerden cikardiniz???? acimasizca vatanima ve Milletime saldiriliyorsa ayni siddetle ben cevap veriyorsam, siz neden rahatsiz oluyorsunuz Hanuta hanim????.... kimi karaladim , kime küfür ettim???? neden bu iftiralar???
Bana nasil yaklasiliyorsa bende ayni sekilde cevap veriyorum.... sahsima yapilsa o kadar fazla takmam, söz konusu Vatanim , Milletim ve Dinim (Islam) olursa... cevabini hak edildigi gibi veririm.. sizi rahatsiz etmeye bilir.... ben rahatsiz oluyorum... Benim Milli degrlerime kimse saldiramaz.. saldirirsa cevabinida alir...
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!