|
|
|
kadin/erkek zamazingolari..:))) |
Bendeniz ayiptir söylemesi "ikizler oloro sheegore ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-öyle diyoruu ama ...  -vardir dogru olanlar...  -bende ikizim ama size hic cekmemisin..  .   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni ve özelliklerim bilemezsinizki.. Zamazingo okuyunca aklima neler gelmedi neler. telepati yoluyla size anlatiyoro.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-yok yazarak anlat...  -uzaksin tele pirt pirt yapiyoruu..  -alim gücü az kesiliyoruu..    -simdi baktim zamazingoya...  -ne cok anlami varmis... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazamiyoro rtük kiziyoro... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -negüzel gülcen tabi..  -ne demek istiyoki...  -tavsan zipliyo...!? benim anladigim bu; -angela merkenlde öyle yapiyo galiba..  -koalisyona tavsan ziplatiyoruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -bende seni öpim dur..  -de neden danke!? ... D  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ach tamam..  -cok güzel oldugunu söylemisim...    :& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-abla senden korkulur ..  -Herşeyi analiz eder, “sen aslında öyle dedin ama başka birşey demek
istedin” diye cümleye başladı mı kaçın. Sevdiği adamı mutluluktan
havalara uçurur ama adam dengesizlik yaparsa tutmayı unutur.   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-koalisyon anlatiyoruu anlatiyoruu..  -angelanin kafasinda tavsan zipliyoruu ..:    -bilmiyoruu hangisi besser...  -sence..!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!