|
|
|
kadin/erkek zamazingolari..:))) |
 aslan ama ortasina kadar uymuyor  sonu dogru  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -diyosun...  -yani simdi okadar yazinin icinden bumu uyan...  -En hızlı laf sokan burçtur, mermi manyağı yapar sizi dikkaat...  :F:F:F ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
   evet direkt bekletmeyi sevmiorumm 
ab hier stimmt alles:
hangi bölümü bitirirse bitirsin, hep yanlış bölümde okuduğunu düşünür. Bıraksalar, bütün aslanlar ressam, müzisyen, reklamcı olur. Çok duyarlı ve akıllıdır ama sıkıntıya gelemez. Güvenilirdir, kesseler sırrınızı söylemez. Kendiyle o kadar meşguldür ki, dünya yanıyo deseniz koşarken hangi parfümü sıksam diye düşünür. Nerde olmaz bir adam var, git ara bul getir saçlarını yol getir psikozuyla sevgili seçer, sonra da sabırla adam olmasını bekler. En hızlı laf sokan burçtur, mermi manyağı yapar sizi dikkaat.
clap:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basak burcu özelligi iste,naparsin..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahah -faranjitli cikom benim...  -la yanliz degilsin bizde variz...  -entellektüellerdir ve kendilerini dünyada hep bi başına hissederler,... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yaaaws, hic biri uymuyor gercekten de..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-inanmam en azindan bitanesi uyuyodur...  -zugeben japmayi sevmiyoruu..  D  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-la ikimizin burcu ayni ama sen..  -neden hemen cortluyorru...  -hemen aşık olurlar, bir heyecan şakalar komiklikler tatlılıklar sonra cortlarlar, -ilişkinin sonunu getiremezler.ne is..  -bize yakismaz onu bunu boklama...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. cok güldüm, tesekkür ederim.
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah -yok öyle tesekkürler diyip susmak..  -söyle abim bucun ne aneliz yapalim..  -kismetin acilir... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bu fena fikir degil, kismetim acilacaksa hemen söylüyorum. Akrep bekliyorum degerli analizini.
ben torunumun burcuna güldüm tipa-tip uyuyordu cünkü. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-dur abim cicim geldi bekle hemen yapicaz analiz... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhaha -abim bak neler yaziyo hakkinda...  -akrep erkeğinin de pipisi onun pusulasıdır. Yıllarca ortamlarda burcunun
akrep olduğunu söyleyip, kızlardan Akrep mi? Aaayyy! çok sekse düşkündür tepkisi alan akrep erkeği, burçlarının bu mesir macunu etkisinin çok ekmeğini yemiştir... -dogrumu bu...  -torunun burcu...? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -halk arasinda neler diyoruu..  -“götü başı oynuyo” denen insandır, ama ben flörtözüm sohbet etmeyi seviyorum der ve o huyunada mutlaka havalar süsler verir...    -ne is.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
     . yorum yok.
torunun burcu koc. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-gecenkini hatirlamiyoruu...  -biraz hatirlatirmisin karsilastirma yapalim..  -anlamadiklarini neler..? -yaz anlatim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!