|
|
|
yeni film |
yoo yoo bence de icinden nasil geliyorsa öyle ol tabi! benimkisi sadece benzetmeydi, hani derler ya, bir kahkaha bir pirzola eder, o nedenle takildim. Hic kimsenin ne görüsüne, ne zevkine, ne de hayata bakisina müdehale etmek istemem, hayat böyle rengarenk güzel! kimse kimseye benzemesin... Sokaga ciktigimda milyonlarca ben görmek istemem, kendime tahammül edemezken!... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
hahahaha -tsk ederim izin verdigin icin...  -ben kendimi bu aralar cok seviyoruu..  -ama bende bazen tahammül edemiyoruu kendimi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız. ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
hm -natron lauge oldugundan frabe kayboluyodur.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
Her gece uyurken; "Millet sevdiginin koynunda, ben böyle tek başıma yatıyorum, en iyisi evlenmek." diyorum. Sonra sabah uyanıyorum; "Aman şimdi işin yoksa hesap ver, su yok, bu yok! üstüne bir de dirdir, bekarlık sultanlık!" deyip vazgeçiyorum. Sonra gece oluyor "Evleneyim." diyorum, sonra sabah oluyor vazgeçiyorum, sonra gece... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
Tskr ederim bilgi icin... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
hahahahahah -birak daginik kalsin...  -hikayede babane nasil yapmis ölmeye cerek kala...  -sende ölye yap.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
-dogrumu bilmiyoruuu...!?  -mantikla öyle dedim ama ob das stimmt weiss ich nicht.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
ben de bilmiyorum, arastirmadim... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
Köpük, sabuna karışmış ince bir su tabakasında hapsedilmiş havadan meydana gelir. Işık bir kabarcığın yüzeyine vurduğunda, her yönde yansır ve yayılır. Bu durum köpüğün beyaz görünmesini sağlar. Sabunun renklendiricisinin görünmemesi ise üretim sırasında eklenen pigmentle ilişkilidir. Eğer pigment miktarı çok olursa köpük biraz renkli olabilir. ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
Hamile olan, kütüphanede rastladigim sarışın komsum, gebelikle ilgili okuduğu; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim! ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
-ben almanc. buldum..  Die Schichtdicke der Seifenblase lässt sich beobachten: Spiegelt die Oberfläche in bunten Interferenzfarben,
ist die Schichtdicke vergleichbar mit der Wellenlänge des Lichts. Bei
abnehmender Schichtdicke wird die Seifenhaut zunächst farblos und zum
Schluss dunkel. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
hahahahahha -ich libe es so tickende frauen..  -bence cok dogal reaktion vermis..  //www.arte.tv/guide/de/sendungen/XEN/x-enius/?vid=051091-016_PLUS7-D -izle cok ilginc.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
-danke...  ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
-bitte..  -sen bak ben cikcam islerim var.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni film |
peki! ben de .... ----- "Birinin sizi sevmesi sizin elinizde degildir" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!