|
|
|
Son Temel fikrasi : |
THY genel müdürü Temel Kotil : Ebola o kadar da kötü değil bulaşınca öldürüyor
dikkat,bu bir zaytung haberi de degildir yani !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlis konu altinda acmisim ama olan oldu artik....sorry ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercek oldugu icin olabilir mi acaba !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu threadde hem gülebilir hem de aglayabilirsin..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

afiyetler bal sekerler olsun, ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
döneri yeni taktilar......bi 45 dk. ya kadar olur.....sabret biraz ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi,bu nasil mantik....inan benim kafa basmiyor yahu ! yani bahcekapi semtinde ki sarküteri müdürü falan degilsin ki.nasil böyle makamlara bu kafalar geliyor,inan hayret valla ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkes herseyin nasil olup bittigini cok iyi biliyor da....neyse maksadim politikaya dalis yapmak degildi..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste,sonunu keske söylemeseymis....ben de merak ediyordum ya bulasinca ne oluyor diye.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece öldürüyormuymu$..??   Bende ba$ka bir$ey daha yapar diye korkuyordum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
len ben götürmüs olsam burada ne isim olur ? daha nicelerini götürüyor olurdum burada olacagima
yoksa uyunur mu la, zaman mi kaybedilir la koklanacak onca kardelen varken  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!