85 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.10.14, 15:15 Nr.: 1 Antworten

Sacmalamak....
bu   site'de   yada   herhangi   bir  yerde,    zaman  ve  zemin  farketmez    bazilari   icin  sacmalamak   dogaldir,    cünkü  onun   dogasinda  vardir  sacmalamak.   hin  oglu  hin   oldugu   icin   sacmalar.   abzürt  ve  dangalak   oldugu  icin  sacmalar.    kültürel   yada  inanc  bakimindan  taklitci  oldugu   icin  sacmalar.   özgüven  zafiyeti  yasadigi  icin   baskalarina  iftira  atmaktan   haz  aldigi  icin  sacmalar.    zihinsel  olarak  gelismedigi  icin   sadece   yeyip,  icip,   s.....tan  baska  amaci   olmadigi  icin  sacmalar.   bu  tür   insan  müsveddeleri   her  toplumda  vardir.    sürüngenlere   benzetemem   cünkü  onlara  hakaret  olur.   bu   nedenle   saydigim   bu  meziyetlerle   sacmalayanlara   ben,   zerdüst  kuduz   köpekler  diyorum...
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 15:20 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Sacmalamak....

haklisin doktor bey
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 15:36 @aif Nr.: 3 Antworten

Sacmalamak....

galiba bu doktor terminsiz almiyor
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 15:48 @aif Nr.: 4 Antworten

Sacmalamak....
seytan'a   tapanlara   zerdüst   denir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:22 @aif Nr.: 5 Antworten

Sacmalamak....

aferim bu doktor senin yaninda cirak sayilir
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:24 @aif Nr.: 6 Antworten

Sacmalamak....
mitolojik  yunan  tanrilarindan   eros'tan  baska  hic  biriyle  ilgilenmiyorum...   onun  sevgilisini   platonik  olarak  bende  seviyorum...
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:27 @aif Nr.: 7 Antworten

Sacmalamak....
konunun  iceriginde,   senin   ruh  halini  besleyecek   cevaplar  var.    tekrar,   tekrar  okumani  tavsiye  ederim....
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:43 @aif Nr.: 8 Antworten

Sacmalamak....
olabilir,   ben  sistemin  usagi  degilim,  yaraticinin   kuluyum.    benim  icin   Allah'a   sirk    kosan  herkes   iblisin  usagidir...

not: madem  birlikte  hareket   ediyorsunuz.    ikinizede  söylüyorum   konu  ile  ilgili   yazin.   evet   ben  bu   sitede   iltifat'i   hakeden   bayanlara   iltifat  yapiyorum   neden  rahatsiz  oldunuzki.   buradaki    pek   cok   bayan    <  yazanlar  gercekten   bayan'sa >    pek  cok  sarlatan  erkekten  daha   itidalli   ve  sag  duyulu  bilginize....

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:51 @mmmodnok Nr.: 9 Antworten

Sacmalamak....
arkadasim,  konuyu  dagitmayalim   lütfen.   varsa  fikrin   beyan  et     okuyalim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.14, 16:57 @aif Nr.: 10 Antworten

Sacmalamak....
anlayisina  tesekkür.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sacmalamak....