|
|
|
Kadin Kismi |
Kadin Kismina 40 Deve Ask verirsin o yine Kervan basindaki Essege Asik olur..
Kadin kismi iste ne yaparsin.
Birde sonra Essek adam kizmalarina hic anlam veremiyorum. Essege Asik olan sizsiniz  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
neden duygusal degilmisim gardas. Coban olunca kimeden yana dusunursun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
yok siz konuyu pek anlamamisin. Develer Ask ile yukluyken o kadin ondeki Essege Asik oluyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Kardesim sen gec bu ayaklari. Kime hangi bayani elde etmek istiyorsun bilmem ama seninkisi bir nevi yalakaliga geciyor  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
hmmmm aslinda deveden boraz zor essek olur ama bu kadin akli bunada benim aklim ermez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
anlasilan sen daha toysun bu konularda biraz daha biyu sonra anlarsin anyayi konyayi.. eger kadinlar secimini iyi yapsalardi....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Hahahahaaa...alemsin valla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Kacirma hemen nikahi kiy  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Arkadasim bak simdi sasirtin beni ben senden daha olgun bir cevap beklemistim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Olgun Cevabi senden beklemiyorum beklemedimde. Sadece genc iki tatli söz yazdi umdugum cikti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Mantikla islemedigini bede anladimda da da... Kadinlar nasil bir yapiya sahip oldugunu dile getirdim..
Sonra burda dert yaniyorlar. Adam gibi Adam yokmu.... Essege Gönül baglayip Essekten Adam gibi Adam olmasini bekliyorlar )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
AKil yasta degil Basta Diyorsun benim yasimi soruyorsun ???? Benim yasim Yetmis bizden is gecmis. Tecrübelerle dolduk tastik basimizzn koydugu yer yastik. Senin gittigin yollari biz gittik geldik. Asphalt atik Levalar koyduk senin gibi düsünenler saga sola toslamasin dedik. ehey ehey ehey...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Deve olsaydim salak gibi ortalikta Ask tasirdim ....kime Essege asik olanami Peh Peh  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Simdi Pirasa zamani 3 Kilo alana 1 kilo beles... Gel ablam sende gel  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
Iste Kadin bu ne derse ne yerse döner terse.. Essegi Beyefendi gören gözler kimbilir Ayida neler görür neler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
dalga geciyorsun benimli simdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
kusura bakma ama bu konularda hic bir sir veremem.
Cocuklarda duse kalka buyurmus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
ahhhh lutfen bacak kadar cocuga kizmayiniz yani  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadin Kismi |
kütük derken ???iki anlamli oldu birazda  Daha düne kadar Ask di bugün Sadakatmi bakalim yarin ne olacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!