|
|
|
hiç ihanete uğradınız mı? |
Ben aldatıldım hem de göz göre göre, ya peki aldatılanlar ihanete uğrayanlar? Buyrun fikirlerinizi paylaşın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o m....u ben değil, yapan yesin! utanılacak bir durumum yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ay pardon abim ben yanlis okumsum...  -ozaman düzeltim hemen...  -iyi m... yemis...  -ben aldatilmadim hic...  -aldatmadimda...  -ozaman susuyor izliyoruuu.... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aldatanın cinsiyeti ne olursa olsun şerefsizdir (!). ne mutlu sadakatle sevebilen yüreklere |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-gut...  -burdan bütün serefsizlere sesleniyoruu abim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-al bir merakli daha ..  -bilmiyorum iste..  -bilsem aldati dicem...  -seni aldatildgini biliymusun... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ablam bilmedigim bir seye neden aldatiyo diyorum anlatirmisin nolur ..  -aldatildigimi hic hissetmemisimki öyle yaziyorouu..  -yok yok sen baskasina sinirlenmissin...  -surda sheego duruyo ona sarim diyoruu..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ablam haklisin ben bilememisim.... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hmm,,, herkesin vebali kendi boynuna 
Allaha havale ediceksin,,,, onun adaleti okadar yücedirki vaktini,,, zamanini bilir
her ne yapan aynisini yasamadan ölmezmis,,,,,,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmiyem gurban |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!