|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-rahatsiz olurmusun.. -sokakta sana böyle bi sey yaparlarsa...!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
Adamlarda ki anlayisa bak,yabanci biri olsa tekme tokat girisirler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-meragini giderirdin...  -paylasmak güzel yapiyoro... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
Insanlar sokaga,carsiya,gezmeye eylenmek gülmek icin cikiyorlar.bu gibi olaylar onlar icin eylence amaclidir.ama bizim insanlarla cocuk yasta bu tür hareketlerin tahrik edici hareketler diye anlatilmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-haftasonu sokak eglencesinde dondurma yerken izledim..  -buna benzer clown vardi benzer sakalar yapti.. -bir yabanci fena tepki verdi clown abimi dövüyodu..  -dogrudur babanemde bini yasaklarla egise bende öyle tepki verirdim dimi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
Yani  Belkide sen sopaylan dolasirdin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
hahahah -sopa agir oluyoro..  -pfeffersprayle dolasirdim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
hahahahah -yaslilari mdr sürmüsler lookim...  -bende böle sakalar seviyoro... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
hahahaha - magandalar sizinmi..!?  - egitin o magandalari rica ediyoro....   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
bana yapılsa kesin agzının üstüne yumrugu yer oturudu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-neden...!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-insanmi egitiyor sen.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
haraket yapiyor ya ondan ben egitmen degili kendi capında bir esnafım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güldür güldür.. |
-sen sevmiyoro clown..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!