97 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.09.14, 16:44 Nr.: 1 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Biz burda rahat yasarken gülüp eğlenirken, sevdiğimizden ayrildik diye dünyamiz kararirken ve öldü derken;

Dünyanin baska bir yerinde ;

-----
Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil.
0

Beitrag gepostet am 19.09.14, 18:06 @kursun Nr.: 2 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Bu videoyada eksi verdiniz yaa sizin insan oldugunuzu sanmiyorum.. Demekki insanlikdan nasip alamamis insan cok yazik.. bu videoda müslümanlar yakiliyor. ALLAH herseye kadir.
-----
0

Beitrag gepostet am 19.09.14, 21:08 @kursun Nr.: 3 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..

KARDES guzel konu acmisin Allah c.c.senden razi olsun.

artik uyanalim muslumanlar,bu yuzyilin trendi anti islam..artik muslumani muslumana oldurtuyorlar.kendileri yeni sözde musluman gruplar gundeme getirip.bakin muslumanlar hep boyle kotu forogarini beynimize yerlestirme caliyorlar.bu hep boyle idi kiyamete kadar da devam edecek

kazanan Allaha kurana ve ehli sunnet uyanlar olacak,RABBIM yar ve yardimicimiz olsun...

0

Beitrag gepostet am 19.09.14, 21:50 @frankfurterr Nr.: 4 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Cumlemizden kardeş, Rabbim yar ve yardimcilari olsun..
-----
0

Beitrag gepostet am 20.09.14, 13:36 @kargasa Nr.: 5 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
evet ölenler müskatılımcılüman ondan dirki katılım az. Ama bilmiyorlarki insanlik onuru ayaklar altına alınıyor.
-----
0

Beitrag gepostet am 20.09.14, 20:57 @kursun Nr.: 6 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Gündeme gene türkiye tasidi bu insanlik disi olayı. suan basbakan ozamanların disisleri bakani mazlumlarin yardimina kosan tek bakan ve ülke. Osmanli olmak omuzunda agir yük demektir Bunun bilincinde sükür ülkemiz.
-----
0

Beitrag gepostet am 21.09.14, 20:10 @beni_unut- Nr.: 7 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
insanlık ölmedi tabiki yardım edecez neden etmeyelim o insanlar suan aciz durumdalar. Bizler yardım etmezsek kim edecek. ölümemi terkedelim?
-----
0

Beitrag gepostet am 21.09.14, 21:53 @beni_unut- Nr.: 8 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Acı ve kan dolu videolar ve bizler neden suriyeden göc alıyoruz dayız halen. Tüm savaşlar müslüman ülkelerde hic hristiyan ülkede savaş varmı. Bizler kardeşler olarak birbirimize düşmüsüz. ALLAH ıslah etsin kardeş kanı başka birşey değil.
-----
0

Beitrag gepostet am 21.09.14, 22:33 @beni_unut- Nr.: 9 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Böyle sonumuz mu müslümanlar uyanacak gercek dine ALLAHIN dinine sarılacaklar baska sansımız yok malesef. müslüman baska bir müslümanın kafasını keserken allahu ekber diyor. bu kesen insanın dini bilgisi yok olsa müslüman kanı dökmek haram.
-----
0

Beitrag gepostet am 22.09.14, 21:10 @beni_unut- Nr.: 10 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Bak hep eksi vote verilmis.. Müslümanların ölümünü insanlık dışı kan akıtılmasına bile eksi veren , vatanını dinini sevmeyen kişiliksizlerin olduğu bir ülkede yasiyoruz.

Bu ülkenin gelimesi, kardeşliğin sağlanması ve ülkesi için birseyler üretmesi zor bir ülke burası. Burda hain çok, burda dis güclerin masasida cok, Vatansızligi bilmiyorlar görmüyorlar filistini, iraki veya suriyeyi. 
Demokrasi nidalari ile girilen ülkelerin sonu bu, Demokrasi getireceklerine mezhep, irk düsmanligi tohumları ekilerek o ülkeden cikmislardir. bunun örnekleri karsimizda müslümanlar kullanılmaya müsait demeki. Yazik kendini bilgi küpü sananlar aslinda bu ülkeye en büyük kötülüğü yapan insanalrdır.

-----
0

Beitrag gepostet am 22.09.14, 22:24 @beni_unut- Nr.: 11 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Ülkeye düsmanlık son moda, herkes bir yerinden tutmus parcalamaya insanların beyinlerini sulandırmaya karamsarlık ekmeye calisiyor.

Oysaki baska milletler böylemi ? 

-----
0

Beitrag gepostet am 23.09.14, 09:22 @beni_unut- Nr.: 12 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
Yazık yaa gerçektende yapılanlara bak insanlığından utadırıypor insanı
-----
0

Beitrag gepostet am 23.09.14, 09:25 @beni_unut- Nr.: 13 Antworten

Allah Bizleri Affetsin..
bencede bakma fazla insanın içi almiyor.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Allah Bizleri Affetsin..