|
|
|
Evde Kalmış Kızlara Müjde... |
Haydin ilk ona bidon hediye ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yaa çirkin bayan yotur evde kalan bayan vardir ----- Yurek Yanmadikca GOZ Yasarmaz - Gozyasimsin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim gibi  daha acelem yok evde kalma fobimde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz daha kal acelen yok 90 na ne kaldi ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangisinin ortami iyise ona ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çünki mukemmel bayan yok  cok dogru ata sözleri ile sabit...Sacı uzunların 
----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sükür ben aramiyom ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yoo ben hic arayisda olmadim sükür benim var.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet vardir bu konuda birsey sölemedim ama bayanlarda bu fobi halinede ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel egilim bu evde kalma fobisi var kizlarin  yapacak birsey yok.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah öle bise olsa annem derdi ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah yok yaa bizde denmez erkeğe ama kiz olsa basinin eti yenir.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seninkini annen yiyodur kesin ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
det sende 35 sine gelen bayan doğum da yapamaz  sen elini cabuk tut bence ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!