|
|
|
Kim burda sevgilisiyle yürümek istemez? |
Ben trabzonluyum ama balik sevmem  bolca 2 mangal yaktim biri balik biri de pirzola.. birde trabzon yemekleri kahvalti güzel tereyağda kuymak falan. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 ayda umre 5 ayda alanyadaydim 7 ayda uzungöl ve didim gecen haftada antalya konyaaltindaydim. sezonu kapatamadim daha.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 heheh kahvaltisi mükemmel ne bilem ben balik sevemedim. ama doğası ve göl on numara özellikle yürüyüs ve bisiklet gezisi iyiyidi ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemin bak ister inan ister inanma... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ben hepsini denemek isterdim  ne cayi yaaa yaslanma eğilimi görüyorum  bendende 99 tespih hediye (Ya Sabir) cekmeye basla ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-burda yürüyoro cok güzel oluyoro dene canin sikilmoyoro... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben severim yükseklik korkum yok ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saklıkent e benziyor yürüdüm.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitane bulamadin mi daha yuhhh  sen bul bende size yürüyüs yapacağınız yeri ayarlim.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
epsi degilde önce sevgili lazim sonra hepsinden 3 tane bulunur nasil olsa diye yazmisin bende cevap verdim sadece.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne dahasi ? ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne duymak isdiyosun anlamis değilim? ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ben kimseyi tanimam tanimakda istemem sadece cevap verdim kötü bir niyetimde yok sizi asağılayıcı bir kelimede kullandığımı sanmiyorum... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah ben bazen kendimide tanimiyorum ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet yol kapanacak bakin hadin sevgilinizi ve sevginizi alip gelin ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben istemem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedenmis para falanda almiyoz yaa.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manitam yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav sen yarim adamim desene elmanin yarisi yok sa ise yaramaz.. sen ivedilikle bir manita bul...
Arkadaslar relax_ol arkadasimiza eslik edecek bayan arkadaslar araniyor ilanen duyurulur  Hadi iyisin... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seven ve sporu seven insan yapar derim... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!