|
|
|
Kim burda sevgilisiyle yürümek istemez? |
----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben isterdim süper olurdu bol oksijenli bir ortam.. .JPG)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buda bir görüs saygi duymak lazim.. Ama ben hafif yağmurda elele dolaşmayı tercih ederdim, ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede insan obol oksijende süper olurdu  sen istediğin yerde ol ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sirami savdim mi diyosun  hadi hayirlisi meydan bizlere kaldi.. Yuppi ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet seneye nasipse kaz dağlarina cikacam akçaya gidecem tatile.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizler, kentlerde yasayanlar doğadan uzak bir yasami benimseyerek nekadar hata yaptiğimizi yaslandiğimizda anlayacağız diye düsünüyorum.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayakkabilar camur olacak durduk yere ne gerek var
----- karamba karambita |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cikar ayakkabilari yalinayak yürü  elektirik bile kalmaz vucutta ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demek sen sanslisin ben öyle değilim beton yiğinlarinda boğulduk.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gereksiz seyler, cep telefonumda iki manzara resmi gösterir hayala kurariz daha iyi, ayaklar kirlenmez su parasi masrafi olmaz ----- karamba karambita |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yav sen cikolata cocuk musun? birak biraz doğaya su parasi falan reklamda ne diyo kirlenmek güzeldir.... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamlar ürünlerini satmak icin öyle bir slogan kullanmislar  kadinlara iki böyle romantik sey yaparsin durmadan böyle sey beklerler, ugrasamam  ----- karamba karambita |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence sevilecek bir yeri yok doğayla başbaşa olmak daha iyi.. Sahilde ufak bir beldede yasamak idealim insallah.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heheh  yav fazla romantiklik de bozar erkeği yerine göre ama burda ister istemez insan romantik takilir. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon lumusun yoksa bu sene bende 1 hafta kaldim.. uzun gölde ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet sanirim tatile gidemeyenlerdensin.. Busene ben 4 kez gittim birde umre yaptim.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!