|
|
|
|
|
Sanal mi? Hayali Aşk mi |
hayallerini maf etmek istemedim  sanalin,yani hayatin gercekleri bunlar..   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolay gelsin..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanalda dogru insanı bulmak mi çok türk filmi seyrediyosun galiba.. Sanalda doğru konuşan insan çok nadir bulunur. Sanal Zehir bunun adı. İnsanları kandırmak gercek yüzünü hep saklamak demek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanalda doğru söz görmedim hep yalan dolan insanlar olmadıkları şekilde kendilerini anlatıyor. yanlış bencede aşk sevgi beraber yaşanmalı, kokusunu bilmediğin birine aşık olmak hayalcilik bence. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanal aşk böyledir...
Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli
Atar bir isim, der ismim Ali Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi
Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri
Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli
O'da sever ALLAH için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik'li
Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri
Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn'i
Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk'ların en güzeli
Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki
Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel şiir emegine sağlık ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 emegine sağlık ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki hepimiz sanala karsiyiz gibi ama herseyimiz sanal oldu artik....
hem sanal derken ? uyduruk demek istemedin heralde....bence internet bir tanisma platformu bence..internet de oldugumuz kadar hic bir yerde olmuyoruz..isyeri haric..bazilari isyerinde de internetdeler....
10 sene önce dedim ve hala arkasindayim..internetde bazen birisini daha iyi taniyorsun..ha biri yazmis.dokunmak istersin..kokusunu almak istersin...onlar sonra da gelir..önce tanimak gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buda bir görüş saygi duyuyorum. ben 1997 den beri aktif net kullanıcısıyım. ilk dönemlerde insanlar gercektende dürüstüler ve net daha temizde fazla kiside yoktu simdi ise cocuklar bile girip netde takiliyorlar insanlara güven kalmadi.. hayirlisi bakalim. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben ne forum acsam bir gurup eksi puan verir ben alisdim artik sende alis ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha arti verimde noral yap ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baksen al sana arti mutlu ol hep ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!