|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
İbret almamız lazım değil mi?
----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Gelin Sağcı Solcu, alevi sünni, kürt türklüğü bir kenara birakip vatanimiz icin neler yapabilirizi tartisalim... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
bunu hakaret ve kişisel saldırı olmadan yapın yapınki konularınız silinmesin. ----- Fe İnne Meâl Usri Yusra… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Valla bende küfüre karsiyim ama genelde küfürü yiyen benim. hemde bayanlardan tuhaf olanda bu. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
yo hayır genelde sorun hep aynı fikirde görüş belirtmeyen oldugu zaman hemen kişisel saldırı başlıyor.. senin kapesiten yetmes sen anlamazssın beyin özürlüsün salaksın vatan hainisin gibi.. ve buna konu sahıbı karşı cıkması gerekirken oda katılıyor hakaret vari yorumlara ----- Fe İnne Meâl Usri Yusra… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
neyhse konumuz bu degil sadece belirtmek istedim inşallah bu tarz durumlar olmaz iyi geceler ----- Fe İnne Meâl Usri Yusra… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Aynen dediğin gibi sanada iyi geceler.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
he sende buyuzdenmi sırf akp chp konusu açıyorsun tutsun die : )) ----- Fe İnne Meâl Usri Yusra… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
valla haklisin deprem olsa ayirt etmeksizin yardim edilir bencede ayrim yanlis bu ülke hepimize yeter..yeterki birlik beraberlik olsun ayristirici değil birlestirici olalim.. ha bu arada mucadele sart kimse yazmasada. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Kemal amcalardan bu forumdada burdada cok malesef. Ama napacaksin elimizdeki malzeme bu, bu malzemeyle birseyleri basarmak önemli.
bu ülke ne cektiyse önyargili insanlardan cekti bu ön yargiyi kırmak bence en büyük devrim. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Kemal amcalardan bu forumdada burdada cok malesef. isde hemende baliklama atladin helal olsun.. hemende edebiyata bağladin. evet kemal amcalardan cekti bu ülke nedeni ise önyargi tahamülsüzlük. suan senin yaptiğin gibi.
Birlikten söz edecegine hepmi karsit görüs sunacaksin iste önyarginiz.. kemal amcadan ne farkin var?
ben bu konuyu acarken önyargili olmayacaktim ve olmayacamda ne yazarsan yaz. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Oyuncak kemal kilictaroglu basit..
Size ömür boyu rahatsizlik vermeye devam edecek diger
Mustafa Kemal Atatürk Ise sadece hedefiniz....
Önyargini kir öyle gel... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
evet aynen dediğin gibi.. tsk ler yorumun icin.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birlikten Kuvvet Doğar |
Neden ? anlamladiramadim? ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!