|
|
|
CHP ve MHP yi bitirmek icin mi varlar acaba??? |
Yok bozmaz,tskler.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel yazmissiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin hayatin yalan derken; Siz benim hayatimi nerden biliyorsunuz?yani sen ve saz arkadaslarin insanlarin mikrop, dinsiz oldugunu nasil biliyorsa bende sizin yalanci oldugunuza karar vermisim. cokmu? Ben atatürkcüyüm hic bir Müslümani yadirgamnadim derken; yadirgadiklarinizin Müslüman olmadiklarini nerden cikardiniz? burda sacmalamissin hatta soruyu alamadim bir daha sor. Beni yadirgiyor olabilirsiniz,,, Lakin bölücü müslüman olarak görmenize etkenim ne oldu cok merak ettim.... seni yadirgiyorum hatta sasiriyorum# tüm gün isigin yanmis. akp ve rte reklami ediyorsun. senin ailen yokmu colugun cocugun yokmu biraz reel hayatina dönüs yapsan diyorum. Hasa Uydurdugum din dediginiz nedir.... sen balon bile sisiremezsin dini nasil uyduracan rte yapar yerine. islam birdi, iki yaptiniz. ben indirilen islamdanim. sen ise rte nin uydurdugu dilinden düsürmedigi dindensin. Elhamdülillah ben Müslümanim... ne sizin ne baskalarinin secimi zinhar beni ilgilendirmez,,, üzülürüm insan olarak sadece... burda üzülmene gerek yok insanligin i si kalmamisken insan olarak üzülmen manidar. sevinmelisin cünkü seninle ayni dinde degilim.  son olarak dipnota cevap vereyim. Dip not: Hasa dinden cikacak derecede oluyorsaniz görmezden gelelim birbirimizi,,, benim acimdan hic farketmez.... aslinda bir forumda sen artik yazmayacaktin demistin. insanlar orda kavga etti diye baya bir aglamakliydin rolmü yapmistin orda?
----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazmama karari aldinda niye yaziyon? din hakkinda yazmama kararimiydi sadece. sen zaten yazmiyonki sadece reklam yapiyon din bölümünde bile rte nin reklamini yapiyon siyasette de kültür bölümündede. spor bölümünde dahi rte topa iyi vurur diye yorumda yaparsin sen.  ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yapacan arkadasim evde avareyim. ya buna yazacam yada efeye. gerci ikisine de ayni seyleri yaziyorum yazarken kopya kagidi kullaniyom.  birini buna ötekini de efeye yolluyom. bir tasla iki kus vuruyom. olan kuslara oluyor  kuslar ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alın işte yine bir yalan.
şu yazdıklarınızı neden uygulamıyorsunuz bu kadar fetva veriyorsunuz ?
bundan sonra sizi her okuduğumda yanar dönerliğiniz ile yüzleştereceğim bilginize.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogrudur. ben baktigimi görüyom en azindan. ama körlerin onuda yapamiyor bilgine. madamtusauddan esninlenerek diyorumki. yanar döner a-acaipsin tarkani seviyon diye yoksam bu sarkiyi sana yollamazdim kiymet miymet meselesi miymet ne oluyorsa artikin. birde  yapalim tam olsun. ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne oldu hayırdır kaçtınız. Makul bir cevab alamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O size salya döken küfürbaz arkadaşlarınızın da icabına bakacağım. Hele bir kıvırmaya başlayın birlikde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bir Türküm , ben yürürüm ve Türkler gelir..... ((R) ismail Cetin) her Türk aynisini düsünmeli... anlatabildimmi kardesim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok fikra yazmadim, senin ne kadar geri kafali, kültürsüz ve bilgisiz bir cahil oldugunu ortaya serdim ve sen daha hala bunun farkinda degilsin, bana aci veren olayda iste bu... yuh ya 100 sene CHP ve daha hala ayni geri kafalilik ... ismin gibi beynin de siyah kalmis.... keske bu yazdiklarimi anlayabilseydin...
Ben bir Türküm, ben yürürüm ve Türkler gelir ( Ismail cetin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Babel bana sacma sapan gelme, aklini kullan!!!, varsa bir beyin sende, buyur hodri meydan senin ile burada acik acik yarisabiliriz.... ama lütfen aklini, kültür seviyeni, ve gercek kaliteni burada sergile.... senin gibi ivir zivir zekalarla ugrasacak zamanim yok, sen daha hala Laiklik, chp, anlayamadigin demokrasilerle gelirsin simdi bana.... sansin yok.... beyin yapin müsait degil.... kuyrugunu arkana dogru kistir ve hop hop , anca gidersin.... miyminti insanlara tahamülüm artik yok... kusuruma bakmayin arkadaslar..
Ben bir Türküm, ben yürürüm ve Türkler gelir (ismail Cetin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bir Türküm, ben yürürüm ve Türkler gelir ( Ismail Cetin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her bir Türk diyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden her bir Türk büyük olmasin????????????????????????????????????????????? Kim engelleyebilir??????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamamen yazdiklarina katiliyorum Altinada imzami atarim... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzý Deðil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagolasin dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tesekür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğru bir tespit emegine sağlık.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzý Deðil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw kelleyi bosuna tasidigin her halinden belli,seni muhatap olarak aldigim icin sevinebilirsin.. aslinda beyin yapin benim yazdiklarima uygun degil ya ...hadi o zaman vites degistir anca gidersin. bir daha bana yazmassan sevinirim zira ben de sana yazmayacagim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!