|
|
|
CHP ve MHP yi bitirmek icin mi varlar acaba??? |
Ben cogunuzun bildigi gibi hic bir parti tutmuyorum, eskiden sorsaydiniz MHP ve CHP derdim hic düsünmeden. Simdi herseyi, taraf olmayi felan bir kenara birakaraktan gercekten söyle iyice herseyi gözümüzün önünde canlandiralim ve öyle karar verelim. CHP ve MHP yi piyasadan silmek istesen ne yapardin diye sorsalar bizlere siz gercekten ne cevap verirdiniz.???? Ben mesala derdimki Kilicdaroglu ve Bahceli ne yapiyorsa veya ne yapmiyorsa onu yapardim veya yapmazdim derdim. Bakin arkadaslar gercekten taraf tutmadan bir defaligina olsun bir düdünün acaba benim dediklerimin dogruluk payi varmi diye. Bakin hangi takimi veya partiyi tutarsaniz tutun gercekleri gizleyemezsiniz ancak gercekleri kabüllenerek kendinizde veya tuttugunuz partilerde bir degisikliklere yol acabilirsiniz. Yani gercekten seviyorsaniz tuttugunuz birseyi o zaman birakin inadi, gururu ve buna benzer zaaflari ve gercekten birseyler yapin. Inanin bana bu durumdan hepimiz zararli cikiyoruz. Düsünün gercekten Türkiyemizde mantikli sekilde davranan bir hükümet ve muhalefet olsa ve zamanlarinin yüzde %95 sini bos tartismalara harcayacaklarina birseyler üretseler, birseyler sunsalar hepimiz kazancli cikmazmiyiz??? Ya birakin biri akp li olmak istiyorsa olsun veya chp li, mhp li... ama bos taretismalarla ne Milletimize nede Vatanimiza zaman kaybettirmesinler. Tartismalarimiz sonucta bize zarar veriyorsa neden uzatiriz ve gercekten gercekleri görmemezlikten gelip hatta üzerrlerini örtmeye calisiriz. Ya kim dogru söylüyorsa veya igne ucu kadar dogru yapmissa hakkini verelim.
Sizler, MHP ve CHP nin gercekten bütün bu yaptiklarini 100 % dogru buluyormusunuz?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burdaki avvukatlarina seninle olanlara seni sevenlere birde sana gelsin. ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bu cirkefliginle beyazi ruyanda bile goremezsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heyacan yapmis gibisin sakin ol senin gibilerle hicc isim olmaz. Hadi nass nass. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yandas basin ne yaziyorsa alip buraya yapistirin ve iste size gercekler deyin,ben de sizi alkislayayim.. zira kendi politik analiz kabiliyetiniz yok... gelismislikten söz ediliyor hangi gelismislik ben anlamiyorum..gelismislik yapay rakamlarla olmuyor... güya enflasyon düstü IMF,ye bile borc veriyoruz.. milli gelir üce katlandi... milletin anasi agliyor,yeralti ve yerüstü ülke kaynaklarinin tümü yabancilara satiliyor,rüsvet kepazelik her taraf kokudan gecilmiyor,hala gelismislikten bahsediyoruz... haaa birde müslümaniz diyoruz ya müslümanlar bile bizden nefret ediyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkadas asil abla kadar sabrli olamiyorum . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin analizin nedir.medyadan degil arkandanmi atiyosun. Sonra bu millet devlet icin yapacaginiz yada yaptiginiz icraat nedir. Hele anlat bilelim.beceriksiz bir muhaefeti alkislamak saksakciliktan ileri gitmez arkadas. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve bereketü salavatü kitabetü ve hasanatü etkün fasih aatih cevabetü. simdi gelelim konuya simdi bu yazdigima göre ben allahin ismiyle selam verdim. arapca bilirsin belki cözersin bu yazdigimi. ve icinden dersin ki vay bu adam ne cok biliyor. ama yaniliyorsun. bende sahte müslümanim. cünkü sana minus verdim diye. aa yoksa farkinda degilmisin  burda efeye, asile, karizmatike devrialeme ve simdi de sana eksi (minus) vote verildiginde zaten sahte müslüman olunuyor. hatta dinden cikiliyor. yani sen kendini bosa yormussun kardesim benim. hihi: ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birde vatan hainligi sahte müslümanlik icin minus vermek yeterlide vatan hainligi icin ne sucu islemek gerek? egerki bu düsüncenle sen iyi insan, vatansever ve ayni zamanda müslümansan ben sahte müslümanim ve vatan hainiyim bu halimle de övürüm.  sana göre video bulamadim sana bunu hedaye eddiyom. sirf sana gelsin. ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah üstad. gercek müslümandan cevap alirmiyiz bugün? pluslarin benden  ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sen dedin diye üstüme alindim. seni yormamak icin. simdi say desek kim hain diye-- baslayacan siyahtan bitircen beyazdan. yani bosuna yorma kendini ben senin icin vatan haini de olurum sahte müslümanda.  sahi sen nesin bu arada? sana geliyor Kimsin? nesin? 
----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam,
no. 55 deki yazınızda güzel bir açıklama getirdiniz,anlaya elbet.
Burada veya başka ortamlarda hic bir Allahın kulunun tekelinde değildir din kardeşìnin inancını sınamak veya yargılamak.
Bilmeyenler için Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed sav. halk tarafından çok günahkar bilinen bir din kardeşimizin kıldırmak istediği cenaze namazında cenazede bulunan topluluğun itirazına verdiği mükemmel cevabın ardından cenaze namazını kıldırmışdır.
Hayırlı cumalar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rtecilerin hainlik anlayışı farklı sanırım o yuzden ciddiye almamak gerekiyor vatan severlikten bahsediyorlar vatan elden gidiyor uyuyorlar garip yaratıklar vesselam
Allah diyorlar ama onlar gibi düşünmeyenleri dinsiz ilan ediyorlar Bilmiyorlar mı ki allahdan baskası hic bir kulu yargilayamaz ?
Bu sorunun cevabını onlardan alamıyorum acaba senin bir fikrin varmi ?
Ah bide rtcnin dinle ne alakası var ? Islamı ondan mı öğrenmiş bu millet ? Adam politikacı degilmiydi ya? ----- ------------------ Kûnfe Ye Kûn ------------------ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mübarek günde kaleminizden bal akıyor.
cevab hakkımı saklı tutacağım....namaz vakti. Cumaniz mübarek olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asil abla iyiki varsin. Politikada sasmayan cizgin nezaketin ve ince mizahin.forum da benim icin bir numarasin.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desinlerki allahin bu vazifesini biz aldik. biz kimin müslüman ya da gavur olduguna karar verecegiz. iste o zaman akan sular durur. amenna. müslüman olan birine baska bir müslüman iftira atiyorsa onu allahin yargilamasina gerek yok. iste bu garip arkadaslarda öyle bunlari allaha havale etmeye gerek yok belalarini bulmuslar zaten. allah onlara RTE gibi birini vrmis. daha bundan büyük cezami olurmus. yalanip dursunlar. bizde sahte müslümanlik neymis tadini cikaralim. yazin hosuma gitti sana video yok.  ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten cevap alabilsen sasardim. kim alabilmiski cevap sen alasin? zaten cevap verebilseler# akpli olmazlardi. akplinin gözü ve beyni kördür. RTE bunlarin yerine düsündügünden fikir de bekleme. öyle kabullenecez bunlari allahin bir hilkat ül garibet  deyip.
----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya senin hayatin yalan. ben atatürkcüyüm ama hic bir müslümani yadirgamadim simdiye kadar ama seni yadirgiyorum. cünkü senin gibiler bölüyor müslümanlari cünkü islam dinini ikiye böldünüz. indirilen ve uydurulan. ben indirilen dinden yanayim sen uydurulan. sen müslümansan hasa ben degilim. ikimiz ayni kefede duramayiz zaten. hihi:
kiymetini bil herkese öyle video yollamam.  ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam,
beğeniniz icin teşekür ederim. Güzel okuyan yüreğinize sağlık.
bir atasözü derki;
Hoca osurursa cemaat _ıçar. Üç maymunu oynamak her babağidin harci değil, bırakın boş tenekelerin tıngırtısı çok olur. sanalda ego tatmini bu olsa gerek..saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üc maymaun eskidendi simdi birileri daha katilmis bunlara oda önünü kapatiyor anlayacaginiz hersey mübah ne koysalar dolmuyor bu kazan. ne büyükmüs. orucunuzu bozmaz insallah ----- Hayat bir kalemdir, ta ki biri gelip kirana kadar saglamdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!