|
|
|
der rassistische vorurteile..! |
izledikten sonraki duygular tepkiler nasil...!? -icimizde olusan kötü duygulari yazarak burda birakabiliriz...  -yeniden düsünüp tazelenecegiz..!!  //www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/2174378#/beitrag/video/2174378/Der-Rassist-in-uns ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm.. steckt nicht in jedem ein kleiner rassist?!!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba, bayan sheego.. canli hücre tasiyan yaratiklarin bulundugu her ortamda düsmanca duygularin olmasi normal. düsmanca duygulari eyleme gecirme tesebbüsü sosyal yasamin, tahrip edilmesine, hosgörü ve paylasimin yok olmasina sebeb olmaktadir. oysa kainattaki her canli esit sartlar icerisinde hayatini idame ettirme hakkina sahiptir. kainattaki kusursuz diyebilecegimiz kadar güzel olan sistemin isleyisini egosuna yenilen, zaaflarinin esiri olan, vicdan muakemesi yapma basireti gösteremeyen biz insanlar tarafindan bozulmaktadir. kötü olan, var olan sistem geregi zarari avamin alt tabakasi görmektedir. irkcilik, sadece bir irk'in diger irk'a üstünlük saglama yada dayatmada bulunma degildir. bu tür hastaliklar ayni irk'in kendi icindede vuku bulabilir. konumu ve sartlari ne olursa olsun zulüm, zulümdür!...
özel: sosyal icerikli ve dünya barisi acisindan cok önemli bu konuyu buraya aktardigin icin sana yürekten tesekkür eder bariscil bir yasam dilerim...  ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ja das stimmt..  -senin yazin cok kisa net anlatmis.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insallah cok kisi bunu izler..  -hepiminz bunu yaptigimizin farkina varcaz...  -belkide bu video dan sonra birseyleri fark eder degisir...  kimbilir...! not : -türkiyeden katilan arkadaslar icin.. - irkcilik hakkinda deney yapiliyo ve cok ilginc sonuc ortaya cikiyo.. -mavi gözlü insanlar ve kahve renkli gözlü insanlari guruplandiriliyolar.. -gurup baskani yani bu testi yapan abi.. -mavi gözlüleri bazi sözlerle davranislariyla asagliyo.. -kahverenklileride bilerek ödüllendiriolar... -sonunu anlatamicam cok detaylari var.. -hata yaparim..  cok kisa anlattim okadar cok detaylar varki benim anlatmamla olmucak bu is.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani yeterki insan istesin. Her alanda, her zaman kendi egosunu tatmin etmek için birşey yaratıp yok edebilir. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-aynen...  -hem yaraticiyiz...  -hemde yapilan testde gördünmü bilmiyorum..  -testi yapan abimin kahverenkli gurubu nasil manipulieren yapiyo..  -katilmak istemeyen varsada katiliyo hic biri karsi cikmiyo.. -burda gurup dayanismasi ve kisisel ego var.. -mavi gözlü gurup bir odaya kapatiliyo... -bununla guruplasmayi kuvetlendiriyolar ve unsicherheit ..wütend..stress..eisanmkeit..hisslerini olusturuyolar.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu izledikten sonra hangi kitle arınmalı hoş olmayan duygusundan? ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hepimiz... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benden olmayan ölmeye mahkumdur düşüncesi hiç bir zaman bugünkü kadar rağbet görmemiştir. Nasil değişeceğiz? ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nasil degisecegiz dedigin an yenildin... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet. Yenilmeyi kabul ettim. Sen kazananı söyle. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nasil söylim yazan olmadi...  -sen heralde hemen olsun insanlar hem anlasin ve degissin..  -bir insan bile kac zaman sonra olusuyo..  -önce anne karninda 9 bekliyo.. -sonra bebek..cocuk.. insan oluyo..  -tamam bende bir yerinden tutcam demiyosun...  -konudan etkilememissin.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hi sadet izleeee...  -cok heyecanli...  -neler oluyo neler...  -okadar cok ayrintilar varki..  -test yapan abim mavileri nasil assagliyo..( bana hitleri hatirlatti ) -izlediginde bende cok etkilendim ve kizdim..   -workshop u birakanlar oluyo...  -tekrar geri gelenler var...  ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben yenildim dedim zaten. Kazananı merak ettim.☺ ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resim ayni isim degisik. Çalıntımı alıntımı? ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-izle önce sununa kadar..  -sende vorurteilen yapmaya basladin...  -sie haben das so geschickt gemacht..  -bende senin gibi davrandim...  -ama olay almanlar degil...  -cok baska birsey... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hep beraber kazanalim diyorum bende... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fena fikir degil. Önce bu forumdan başlamanı tavsiye ederim. Bak hepimiz Müslümanız lakin emre uymayıp sevmiyoruz birbirimizi. Burdada bir kazanan ve yenilen olmalı. ----- ..Kendine gel !!! Ya da bize gidelim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!