|
|
|
Turkbase Profil |
Selamlar, benim bu sitede anlayamadigim sey , niye bayanlarin cogunda Profil resimi yok aceba ? Gercekten o kadar Cirkinmisiniz ( sanmiyorum öyle oldugunu) yoksa Resim eklersem Erkekler beni rahat birakmaz mi diye bir düsünceniz var ? Hatriliyorum uzun zaman önce böyle degildi.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
Selam biz Bayanlarin sorumluluklarini unutuyorsunuz galiba? Ailesi,Colugu cocugu,Kolu komsusu oldugunu. bende öyle,digerlerini bilemiycem. Saygilarimla. iyi yorumlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
-arti puanin benden ablam ..  -ablam yazarda bukadarmi güzel yazar... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
-eine welt aus wörtern kann niemals wahr sein..demis biri yazar..  -bende yaziyom eine tb özel mesaj yazarlarindan kann niemals wahr sein ...  -evet profil kizi missbaruchen yapiyolar...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
günaydin sadet..  -hacca gidemeyenler burda hac seferlerini yapiyolar...  -asil ablamida kis kisladilar..  -cok fetva verdi galiba.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
iyi sabahlar Tander ve Tbasenin tüm üyeleri.... insanca durana kimse bir sey diyemez demeyede hakki yoktur! ben buradaki resimli resimsiz tüm hanimlarin porfiline baktim.... gercekten iclerinde iyileride var hepsine saygi duyuyorum. neden resimsizler bana göre birseylerden korkuyorlar ( biz millet olarak istisnalar haric) biraz egitim noksanligimiz var güzel kadin veya erkek gördükmü onu tavlamaya calisiriz olmadimi taciz etmeye kalkisiriz buda insanliga sigmayacak hareketlerimizdir neyse!!! 7 -8 senedir tb deyim birtane nikim var oda bu oyunlari oynarim bazende elimden geldigi kadar formlara katilmaya calisirim hepinize den saygi ve sevgiler ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
abim yinemi cevapsiz kaldin... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
buranin erkekleri beni bile rahat birakmiyor....resmimi cikarmayi düsünüyorum profilimden ! 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
su an bile kiz diye kimbilir kac erkekle yazisiyorum özelden......sanal yaaws,salla gitsin iste. kimseye birsey olmaz burada..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
olsun versinler..  -kritgi kabullenmeliyiz...  -basarilarin ilk adimlari degilmiydi kritik.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turkbase Profil |
den tskler ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!