|
|
|
kacak gelibler.....:D |
ayimi vardi dizide...  -ben raslamadim ayi...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha demek biraz zorlamamiz lazim  Demek ki yazdiklarimiza dikat etmemiz lazim,yoksa yanlis anlasmalar,yanlis yorumlarla karsilasa biliriz...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- * ____* ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-ich auch nicht...  -ich nur yaz dizisini izliyom..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayvansever oldugunu bilmiyordum, ne zamandan beri < deve > besliyorsun? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-zorlayamam yoksa cikar ortaya...  -ben cok sevdim.. -abilerim sevmedi...  -onlarin ici gecmis... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-abim develer ekonomikler ja ondan..  -sirtlarinda yag tasiyolar uzun ac kalabilmeleri icin..  -zararsizlar ama inatcilarda... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hu cekersen seninde gececek.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi iste bende hu cekme diyom ...  -kendini kaybedersin sonram... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-olur ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baya degerliymis hayvan oglu hayvanlar!... belliki aynayada bakmayi seviyorlar, sevdim develeri... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz derdi, tanidigim bir deve cobani... bir de sunu söylerdi, kendini küfürle ifade eden insan müsveddelerinin kiymeti-harbiyesi su güttügüm devenin b......ku kadar bile degildir, derdi...... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedem rahmetli aynen söyle derdi. oglum bazi hayvanlari kendi fasit dairesinde birak, onlar kendi b.....larinin icinde debelenmeyi severler demisti, hakliymis.... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba, haberin olsun senin burcunu degistirdim....... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu neydi simdi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nedeeen..!?. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!