|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
Sizce Evlilik Aski öldürürmü? Ilginc yorumlarinizi bekliyorum..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
Fantezi dünyasından kopamayanların, Aşkı sevgiyi ve evliliği, Cinsellikten başka algılayamayanların, Yeni aldatmalara bu cümle ile açığım diyenlerin, Koca bir oyunu ve koca bir yalanıdır bı cümşe ...
----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
Beraberlikteki sevgi evlendikten sonra yerini baska sorumluluklara dönüstürür buda sevginin bittigi anlamina gelmez egerki gerçekten seviyorsa
Evlendikten sonra ayni sevgiyi sevkati ilgilenilmediginizi düsünüyorsaniz buda aci gerçekki köprüyü geçene kadarmis....ask bir yere kadar ama sevda ölene kadar ----- Bedelse Dünyaya Bir Türk Iste O Türk ATATÜRK.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
La bi kendine gel la yuh yani ne diyeyim başka, Eferim Sana onumu anladın Sen yazdıklarımdan hı ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
ask mesk diye bir sey yok zaten,insan beli bir zamanda sonra aliskanlik bagimlisi olur... ask olsaydi seven seveni birakip gitmezdi kandirmazdi.....deli gibi asik olunur guya,3 ay sonra bir birlerini aldatilar.onun icin inanmam aska,,,,su da bir gercekki saygi olur,aliskanlik olur....ama insanlar inadina yinede hep sevgi arar dururlar omur boyu ve bulamzlar... halbuki asil ve tek sevgi -ask Yaradan olan ask tir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
Ask zaten aldanmadir.Er gec insanlar (basdan kabul etmese de) bunu anlarlar.. Evli olsa da,olmasa da bir gun anlar.. Birden fazla beraberligi olan,karisinin kumasi olan,sevgilisi olan,evli olmayan,birden fazla karisi olan veya hayatinda birden fazla erkek olan asik midir ? Eeee ? Bos sey bunlar..Hoslanma olsa neyse..O bile bitiyor,bir bakmissin baska birinden de hoslanmis.. Sevgi olsa , o da yerini ilerde saygiya birakiyor..Kaldi ki gunumuzde iliskiler artik o kadar uzun degil,dolayisiyle buna da zaman yok.. Icinizde var mi (evli olsun olmasin) hayatinda birkere asik olmus,hayatina baska biri girmemis,aradan seneler gecmis,bugun haala ilk gunku gibi ? Daha bunlar iyi gunler,ilerde asik oldugunu sandigin anlar saatlerle,gunlerle sinirlanacak,biz boyle devam edelim,boyle kadin- erkek pesinden kosalim..Ozguruz ya,istedigimizle beraber olma arzumuz var ya... Son 20 yil icinde kendi imkanlarinla bulup asik oldugunu sandigin karsi cins ile mutlu bir sekilde omrunuzu tamamlamaniz sizlere gore yuzdeye vurursak kac cikar ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
danke kaf...  sevdim ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
nan eksik yazmana onu anladim...  - O o dedigim seyi yazamiyorum utancan korkusundan .. - ....:& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
-ben cahilim mahom idare ET.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
Sen mi utanacaksın, Her niyeyse pek bir inandırıcı gelmedi, Acaba niye,haha ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
utancaN i yaziyo utancaM i yaziyo...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
yazilari okudum...hepsinin dogruluk payi var. peki neden bile bile biz bir iliskiye giriyoruz o zaman?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
- wenn liebe duch den magen geht..  - dann wisst ihr ja wass am ende raus kommt... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
-cocukluk aski cucklukta oluyo...  -nedenmi..! ozaman dünyaya cocuk gözüyle bakiyodun abim...  -simdi cocuk gözüne bakmani engeliyo bilgin.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
-yo almanya diyo profili ben baktim senin icin ... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
-abimmm kizma saka yaptim...  -ayni yastayiz 10 yasinda..  -dünyada oturuyo..  -9 arkadasi var..  bukadar ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
-hiii arkadas dil yanlis görmüsüm..  -hediyelerin onlar..  benden iyi ajan olurmu ablam.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Askin ölümü evlilik! |
benimde burda arkadasim yok yanliz degilmisim..  - condor abimi bende taniyorum...  - aksi ve asiliginden dikisleri patliyo hep..  - danke  kirmamam kirilmamakdandir belki bimiyorum.. - okadar cok hisslerim varki yetisemiyorum isteklerine..  :& ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!