113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.06.14, 00:17 Nr.: 1 Antworten

kara para ask
icimde kalmasın

eskiden bir kac sanatcı vardı..ahu tuba osun vs ...acık macık filimler yapardı....simdi ıse kım olursa olsun...öpüsme sahnesı yapıyor...

erkek gözüzle bakarsam tamam bende keske sanatcı olsam dıye düsünürüm...neden yalan söylim...kesın bayanlarda öyle düsünüyordur...ama o sadece filim ve gercek hayatı düsünmeliyiz...bır gün evlencez...coluk cocuk sahıbı olacaz....bunlar nasıl yapıyor...erkegi bosverın...bir bayan...genc kız nasıl düsünüyor...aılesı nasıl düsünüyor....tamam onların evlenecegı erkek de sanatcı vs dır ama herkes de kabullenmezki.....

bu durumda ben eskı kafadanım...yani üzülüzorum..belki hoslandıgım biri var neden böyle fimler cevırıyor !?!??!?!? yapan yapsın ama neden herkes yapıyor !?!??!?!

0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 09:34 @soulrider80 Nr.: 2 Antworten

kara para ask
erkegi niye bosveriyoz onu anlayamadim?

hadi erkek cevirir o sahneleri.. erkek erkege mi öpüssünler diyon yani?? 

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 11:49 @karaca10 Nr.: 3 Antworten

kara para ask
hemen saldırma bana :P

erkeklerde yapmasın..ılla ıstemıyorsan ama kızlar farklı...bayanlar melek..erkekler seytan ondan yanı  melekler yapmaz...

sımdı seytan da melek dı vs deme 

0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 11:59 @soulrider80 Nr.: 4 Antworten

kara para ask

slm eskiden kizlari nuri abim  gazozla kandiriyordu simdiki dizilerde  gazoza bile gerek yok sultan süleyman bile caff caffli bir haremle yasarken dizide pehhhhh sultan olasim geldi beee hergün yeni bir manita hergün yeni bir manita oysa gercek hayatda öyle degildiki diziler abartiliyor unutma millet izlesin diye  iyi yorumlarrrrrr

buda benden olsun hahah

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 13:03 @soulrider80 Nr.: 5 Antworten

kara para ask
pfff isimmi yok sana saldiricam??

beni coskun mu sandin

yok, benim dedigimde bu işin kadını erkeği yok. ya ikiside yapar yada ikiside yapmamalı..

-----
Dua müminin silahidir..
0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 20:12 @sushi Nr.: 6 Antworten

kara para ask
alezküm selam

helal sana ..aynen sımdı kızlar kandırıyor dımı :P

0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 20:12 @karaca10 Nr.: 7 Antworten

kara para ask
öyle olsun agabey
0

Beitrag gepostet am 19.06.14, 20:22 @-maho- Nr.: 8 Antworten

kara para ask
dün kara para askı gördüm...ne öyle o..eskıden mucuk yapardın sımdı muaaaaaaaaaaaaaaaa yapıyorlar...schön am schlecken ...

bılmıyorum ama erkekler bıraz daha önem verıyor gıbı gelıyor bana...bır kıvanc tatlıtug br kıza benımle beraber olurmusun dese yanı düsnmeden evet derler ..cıddı ılıskı anlamında...yanı bakmazlar kımlerle ne cevırmısler...veya daha cevırcek...ben esıme ızın vermem ..bu sımdı anormal görünebılır ama ben cok sükür daha modern olmadım...

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

kara para ask