|
|
|
beyni yakan kisa film.. |
-izledim.. -meraklandim.. -sasirdim.. -kizdim...ücü bir arada...   sizin duygulariniz nasil olcak.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bakim senin yerine...  neden istemisin.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-anlatamam anlatilcak gibi degil ...  -aksam evden bakarsin..  lookim ne diyo anlamadim incünürüm nedemek...? neden yazilarinda sitem hissetimki...  -ohmm meditiere mal biraz..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kim O...cahil ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dimi asyaaaa korkunc ve panik oluyom üfff...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korkma asyam elini ver bana hemen kapatalim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üncürtürmüyüm hüc...  kadüfü eldüvenlerle tütüyorüm.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acamam cami kuslar ucar...  -birak koksun ohhh mis miss ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kac kusun var ki senin öyle !?
simdi gülme emoticonlarini buraya yapistirinca yanlis anlasilacak cümlem,di mi !?!?!?
egaaaaal
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-güldürmee -kizlar kiziyolar sesli gülüsümee...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlar mi !?!?!?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kovuyolar zaten gidiyorum.. -senin olsun kizlar ..  bana üncünürlerü birak olumu..    cüüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahaahaha
calismalarinda basarilar dilerim sana.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mugla inciri var,taze.....baska da bi incür,müncür yok ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gütenmügen eftelya..  beynin yanmadi dimi..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!