|
|
|
Sizce zengin kadin varmi? |
Slm arkadaslar,merak ettim aceba bu chat aleminde hic rastladiginiz,veya duydugunuz zengin bir kadin oldumu?simdiden yorumlariniz icin tsk ederim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citi den zenginmisiniz?hayir merak etigim parali zengin bir bayan buralara takiliyomu?arkadaslar atiyomu dogrumu söylüyo bunu bilmek amacim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ciddiyim.. neden takilmasin...eglencenin zengin olmakla negibi engeli olabilir..!?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesela neyiniz var? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklina ne geliyosa...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi ya?  Seninle tanisa bilirmiyim gercekten zengin oldugunu bilmek istiyom.siz ne isle meskulsunuzki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanal tanislarim olmadi..  seni arkadasima yönlendiriyorum onun arkadasa ihtiyaci olabilir...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yoksa sizde hani su gönlü zengin olanlardanmisiniz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki ben bir soru sorayimmi...!  - ben zenginim dedigimde kim inanir...!?  neden bir zengin kadin burda birini aramaya kalksin...?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani bu sizmisiniz?   Hm inanmiyorum kusura bakmayin,beni inandirmak icin görmem gerekli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek zengin kadinlar,macera ariyolar,cünkü istedigini normal sartlarda elde edebiliyolar.kendinin nekadar güclü bir kadin oldugunu her alanda belli etmek isterler,bir erkekte ayni seyleri yapiyo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm duygusal,insanlar kendine göre zenginligi yorumlaya bilir,fakat benim sorum yorumdan veya düsüncelerden ziyade,gercekten maddi durumu zengin bir bayanin bu chat aleminde olup olmamasi...saygiler tsk ederim yorumunuz icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu nerde okudun bilmiyorum... yanlis bilgilenmissin yada medyadan okuduklarindan bu düsünen... evet disa herzaman güclü görünürü...  macera arayanlarin zengin fakiri olmaz...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oda dogru zengin veya fakir olmasi fark etmez,ama zenginlerin herseyi kazanirim derdi oldugu icin dahada coktur maceralari   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarim kurumlari var...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha belkide haklisin,ama benimle beraber meslek yapan bir arkadisim,beraber calistigim yillarca birgün zengin oldugunu isten ciktigini gördüm.kendisine dordugumda cevap söyleydi,chat te bir bayanla tanistim,sonra kendimi zenginlerin arasinda buldum,inanmadim tabi gecen yil bunun cide de su otellerin sorumlulugunu yapiyorum dedi,bende dayanirmiyim  Ciktim dedigi otele gitim gercektende adama herkes saygiyla eyiliyor saskin ve haretlerle basbasa kaldim.yani demeki hayata hersey olabilir yok yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madi konudan zengin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!