83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.01.14, 19:02 Nr.: 1 Antworten

eskiden
saatlerce sohbet ederdim...forum olsun...email..msn olsun...yeni yeni kisilerle tanisirdik..flirt degilde..ama arkadaslik kurardik

simdi canim pek istemiyor...1..2..3 gün yazisiyorsun...devami gelmiyor....flirt degilde ama yinede hoslanirdin yazisirdin ..simdi biri flirt etmeye basladimi hemen geri cekiliyorum....eskiden hemen msn de eklerdik..simdi skype olmus...kullanmiyorum.....

0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 19:57 @-maho- Nr.: 2 Antworten

eskiden
 saclar da beyazlasiyor
0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:14 @-maho- Nr.: 3 Antworten

eskiden
yaslanmak kötü degil...sadece icimiz kararmasin
0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:14 @soulrider80 Nr.: 4 Antworten

eskiden

ben    baseye  tek bir sey icin gererim okeyi severim    oynar  cikarim chate  gelince    seviyeli insanlar la  chat ederim  kimi insanla  chat  edilmiyor    adin üstün de klavier    bir harf  eksik  yada  fazla  yazdimmi   iyi veye kötü  anlam cikar   deün yada bizim dil  gibi  dil  yok kötüye  cekerek  oku  kavga edersin iyi  cek   oku   samimiyet kurarsin   her kezin bir amaci var  bir siteye  girmek le israr ediyosa   orda   seviliyodur seviyodur  demekti  tabiki  3   5   kisi icinde   bir siteyi terk etmek olmaz   eskiden bir de  tv   internet    vs yoktu bunnar cikti  evde ki muhabbet te azaldi neden   eskiden canin sikilmazdi   gelen gidenle sohbet vs   simdi  birimiz neti  birakiyoz  birimiz oluyoz  evlerde    yalammi  gercek  bu  nesene bak  kardes   chatini et  oyun  vs yap cik   eniyisi  bu.

0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:18 @-maho- Nr.: 5 Antworten

eskiden

maho  2005 e kadar gür sacim vardi  annem vefatindan sonra  dökülmeye basladi dökülsün bee  onumu kafaya takacam  ektirmem     boyamam    bana ters  benim de   saklar deyil   sakalimda ak cikiyor  uzattimi gözükür    gözüksün  sakal  yakisir   kimine göre bana kimi  der kes  sizlemi ugrasim   kendi zevkime göre keserim  bazen  bazen de uzatirim  beni benoldugum icin  sevsinner   yok sac ektir   yok   bunu sunu yap   yapmiyom  sevme  banane .

0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:35 @-tuna- Nr.: 6 Antworten

eskiden
bak ben harbi konusurum son   yillarda kendimi ölüme terk ettim  disler de   gitti sayilir     yaptiriyom    terminmim var   diri diri de mezara  girilmiyomus  bunu annadim    haklisin     zaten 68 klodan 53  e  indim    sitresten  yaptirim     yine   yiyemediyim    seyleri yiyip  kendime  bakcam   kardes  dis   diyip  gecme dis  le konusursun yersin vs    kendimi  biraktigimyilara  yanarim   keske birakmasaydi diyom ama  gecti   geleceye  bakcan    dün  kötülük yaptim sa  o  dünde kaldi ben bugune  bakarim   hayat geriye gitmiyor ileri annadin
0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:50 @-tuna- Nr.: 7 Antworten

eskiden
ektirmem   benim sikayetim   yok   allah beni nasil    yaratmissa  natur   öylede  göcerim  bu  fani  dünyadan   sende   a.e.o
0

Beitrag gepostet am 26.01.14, 20:51 @-maho- Nr.: 8 Antworten

eskiden
bir ara  48 e kadar düstüm     hastaneye kaldirdilar    intihar ediyor diye öylede    yapiyodum    bosver  kardes    uzun hikaye     nesemkize bakalim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

eskiden