91 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.12.13, 15:59 Nr.: 1 Antworten

Evinde esine laf geciremiyen sanal alemde kabadayi oluyor neyse.
Evinde esine   laf geciremiyen   sanal alemde    kabadayi oluyor   neyse.
0

Beitrag gepostet am 31.12.13, 18:40 @duygusal35 Nr.: 2 Antworten

aslm    niye haksizlik mis   bir  ikincisi  selo  benim sülo   süleymana derler  beni ismim selahattin .
0

Beitrag gepostet am 31.12.13, 18:47 @duygusal35 Nr.: 3 Antworten

ya   bak   genel  konussamda    fark edermi  bir laf vardir ya bilirsin yarasi olan gocunur diye    ben üzerine alsinnar demiyom     üzerine alinan zaten   bana saldirir    saldirsada   no problem   .
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 19:23 @mehriban Nr.: 4 Antworten

git    isine   salak kari   erkeklerdenbir cekiyom   bir de senle ugrasmiyim
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 19:27 @mehriban Nr.: 5 Antworten

isine gelirse   2006   -  2013      ne oldu bitti    unuttum yil 2014    kendime yeni sayfa actim     bu yil    kimseye karismam      ama damarima basani da   admine  birakmam  kendi metobumla  hallederim   .
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 19:27 @mehriban Nr.: 6 Antworten

isine gelirse   2006   -  2013      ne oldu bitti    unuttum yil 2014    kendime yeni sayfa actim     bu yil    kimseye karismam      ama damarima basani da   admine  birakmam  kendi metobumla  hallederim   .
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 19:33 @mehriban Nr.: 7 Antworten

ben burda kimin ne mal oldugunu   biliyom      insanina göre     davranirim ben
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 19:41 @mehriban Nr.: 8 Antworten

dikat edersen  ben   sizlerin klip lerinizede    yazmam     isim olmaz  sizlerle    sen kaya   hiyarini ni seven   ben safak   i     bak burda bile ayrim var onun icin  sen yoluna ben yoluma  ben sirtimi admine oplarina   simdiyedek baglamadim   baglamam da     atsalarda yine girerim   cünkü burda   sevdiyi saydigim erkek bayan fark etmez     chat  lesir cikarim okeyimi oynar  bunu senelerdir  bilmiyosan öyren   kac nick  deyistim  hala  benim  yakam dasin    düs yakam dan yeterli     senin yolun ayri beni ayri   annadin sen onu  son sözüm bu sana   dahada tek kelime sana yazmam    profilime degirip  duyru sümürü yapma    cok yaptin öteki nickleri de   ben bunla artik giriyom     ban yemedik ce    banyersem deyisirim   nick nedirki kolleksiyonu bende.
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 22:10 @i-am-back Nr.: 9 Antworten

A slm   kardesim burda    evli olup ta kacamaklik   yapanlar  var    banane       ama  benim kizdigim nokta su       sadece  karsisinda  sanki oglu kardesi var    azarlar gibi   hareketler yapiyolar    yüz yüze  gelelim desem cikan gelmez madem gelmiyecen    beni  mesala dövmeye   niye   daha horoz gibi  dikleniyon     ben o kadar kötü  biri olsam   basede bazen dellendimmi  delirdi diyolar  delirtme kardesim  sen erkek senbende erkeyim  yas 39  oldu  40  zorluyom     beni  sevencok  neden dobrayim     gercek hayatimda burdada  dobra yaziyom adamlarin zoruna gidiyor     zoruna gidiyosa   yazma bendurduk yerde kimseye bulasmam   bela beni bulur   beladanda korkacak halim yok    azrailmmi olcak cikar gelir  o kadar   .
0

Beitrag gepostet am 03.01.14, 22:24 @i-am-back Nr.: 10 Antworten

aynen    ya   isin kötüsü ne biliyommu okeyde   ilk geldiyim de  2006  da  hedefim ilk  30  a   girmekti     ozamanlar  90 bin puanla     top 30  a  yaziliyodum     bir kez  giremedim   top 30  a  ona yanarim    iki kez yaklastim   girmeye   biri cikiyor karsina    sabir sabior diyon  bakiyonsabir da kalmadi  baslarim puanina  diyom banyersem yerim diyom   kapisiyom   ne yapim ya  sussamkorkak derler saldirsam    ban yiyom   ne yapcaginiinsan sasiriyor    admin ve oplarina ben yazmam    isim düserse yoksa   adminle oplarla ne ugrasim    burda kim kim  belli deyil ama cogunun ne oldugunu bilirim eskidengünde  10      30   nick arasi deyisik girerdim   simdi tek bunla giriyom    yeterli  .
0

Beitrag gepostet am 04.01.14, 10:00 @i-am-back Nr.: 11 Antworten

aynennnnn   
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Evinde esine laf geciremiyen sanal ...