|
|
|
Evinde esine laf geciremiyen sanal alemde kabadayi oluyor neyse. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm niye haksizlik mis bir ikincisi selo benim sülo süleymana derler beni ismim selahattin . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bak genel konussamda fark edermi bir laf vardir ya bilirsin yarasi olan gocunur diye ben üzerine alsinnar demiyom üzerine alinan zaten bana saldirir saldirsada no problem . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
git isine salak kari erkeklerdenbir cekiyom bir de senle ugrasmiyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isine gelirse 2006 - 2013 ne oldu bitti unuttum yil 2014 kendime yeni sayfa actim bu yil kimseye karismam ama damarima basani da admine birakmam kendi metobumla hallederim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isine gelirse 2006 - 2013 ne oldu bitti unuttum yil 2014 kendime yeni sayfa actim bu yil kimseye karismam ama damarima basani da admine birakmam kendi metobumla hallederim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben burda kimin ne mal oldugunu biliyom insanina göre davranirim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dikat edersen ben sizlerin klip lerinizede yazmam isim olmaz sizlerle sen kaya hiyarini ni seven ben safak i bak burda bile ayrim var onun icin sen yoluna ben yoluma ben sirtimi admine oplarina simdiyedek baglamadim baglamam da atsalarda yine girerim cünkü burda sevdiyi saydigim erkek bayan fark etmez chat lesir cikarim okeyimi oynar bunu senelerdir bilmiyosan öyren kac nick deyistim hala benim yakam dasin düs yakam dan yeterli senin yolun ayri beni ayri annadin sen onu son sözüm bu sana dahada tek kelime sana yazmam profilime degirip duyru sümürü yapma cok yaptin öteki nickleri de ben bunla artik giriyom ban yemedik ce banyersem deyisirim nick nedirki kolleksiyonu bende. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A slm kardesim burda evli olup ta kacamaklik yapanlar var banane ama benim kizdigim nokta su sadece karsisinda sanki oglu kardesi var azarlar gibi hareketler yapiyolar yüz yüze gelelim desem cikan gelmez madem gelmiyecen beni mesala dövmeye niye daha horoz gibi dikleniyon ben o kadar kötü biri olsam basede bazen dellendimmi delirdi diyolar delirtme kardesim sen erkek senbende erkeyim yas 39 oldu 40 zorluyom beni sevencok neden dobrayim gercek hayatimda burdada dobra yaziyom adamlarin zoruna gidiyor zoruna gidiyosa yazma bendurduk yerde kimseye bulasmam bela beni bulur beladanda korkacak halim yok azrailmmi olcak cikar gelir o kadar . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ya isin kötüsü ne biliyommu okeyde ilk geldiyim de 2006 da hedefim ilk 30 a girmekti ozamanlar 90 bin puanla top 30 a yaziliyodum bir kez giremedim top 30 a ona yanarim iki kez yaklastim girmeye biri cikiyor karsina sabir sabior diyon bakiyonsabir da kalmadi baslarim puanina diyom banyersem yerim diyom kapisiyom ne yapim ya sussamkorkak derler saldirsam ban yiyom ne yapcaginiinsan sasiriyor admin ve oplarina ben yazmam isim düserse yoksa adminle oplarla ne ugrasim burda kim kim belli deyil ama cogunun ne oldugunu bilirim eskidengünde 10 30 nick arasi deyisik girerdim simdi tek bunla giriyom yeterli . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynennnnn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!