|
|
|
Evlilik Sözlesmesi sizce ne kadar Dogrudur bu zamanda ? |
Evlilikten önce Evlilik SÖzlesmesi yapmak ne kadar dogrudur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ne gibi klausellerden bahsediyoruz peki? ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maho bu anlasma cogu konularda yapiliyor  illa money degil isin icinde o yüzden sordum ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gereginden fazla sacmalik...
----- khdfsvhjsvjsf |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burdaki evlilik sözlesmesi senin dediyin deyil,o senin dediyini nikah memuru söyler,,, benim evliliyimde vardi ve isede yaradi,ben bilmezdim ,hatun istemisdi  )))iyiki yapmisiz diyorum simdi ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla en dogrusudur.... Ne kadar seversen sev... bos!!!.... hele bu devirde!!!... ben ikinci defa evlendim ve böyle sözlesmenin cok dogru olduguna inandim... Zaten aptallik edip Hz. Muhammed efendimizin tavsiyesine uymadim ve ikinci defa ayni hatayi yaptim..... benden genclere tavsiye... yok neymis ölesiye seviyormussta... onun sevgisi cok baskaymisda, hic böyle sevgi görülmnemiste... Leyla ile Mecnun bile bok yemis böyle sevgi yanindada... ve daha bilmem ne civik sacmaliklar... Heyyyy kendinize gelin... masallarda yasamiyoruz... hayatin acimasiz gercekleri ile yüzlesiyoruz.... Tekrarliyorum, bnden tavsiye sözlü olarak ne konustu iseniz hepsini yaziliya dökün ve bu konuda hic tembellik yapmayin,.... fazlasi ile yazin, abarti iseniz zarari olmaz.... güvenmis, bilmem ne imis.... yemisim hepsini.... nerde adam gibi adamki, kadin gibi kadin olsun.... konusturmayin beni, actirmayin agzimi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günümüzdeki evlilikler artik evlilik degil ticaret oldu..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevaplariniz Tamamen dogru Kimsei Kendin gibi görme asla yanilmalar son Pismanliga vaydasiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cümleten Hayirli Geceler dilerim, Forum Soruma cevap verdiginiz icin Herkeze ayriyeten Tskler.
Evlilikler Yuvalar kolay kolay kurulmuor , kim ister Mutlu Huzurlu Yuvasini Yikmak, Ne emeklerle Kuruluor Yuavalar.
Ben Evlilik SÖzlesmesine Tamamen Karsi olan Biri olarak Yazdim bu Konuyu, Bu Zamanda Insanlar , Zaman , Devir öyle bir deyismiski insanlar insanliklarini unutmuslar ! Bana Göre Evlilik Malla Mülkle Kurulmaz ! Mutlu Huzurlu Bir Yuvan Varsa En BÜyük Mal Mülktür YUVAN Ailen !!!
- Kadinlar Evlilik öncesinde ve Evlilik Sonrasinda ayrilirken istekleri Bitmez!
Kadinlarin cogu kendilerinde sunamiyacagi Mal Mülkleri Erkeklerden isterler Sart Kosarlar Bir Kadin olarak Sen Ne verebilirsinki Bir Erkekten Ne istiorsun ! Öyle bir Zamandayizki Kadinlarda Erkekler kadar esitlikte calisip Mal Mülk Sahibi olabilir emekle gücle, ama bizim kadinlarimzda Calismadan hazir vaziyette kolayca sahib olma gibi istekleri var .
Erkekler Ne Emeklerle Calisip senelerini verip Sahib oluorlar. Evlilik Bittikten sonra, Kadin gelmis : Bundanda olsun Sundanda olsun Zeytin Peynir alir gibi HEHEHE HAHAHA
Bu Evlilik SÖzlesmesi cok KOnulara deyinior bu yüzden Detaylar coookk..... Erkeklerinde tabike yanlis yönleride vardir.....
Mali Mülkü olan Erkek KAdin, Evilik Sözlesmesi yapsin derim , cünkü öyle bir zamandayizki yarin 180 dönüs yapiorlar bunlara sahit olan birisi olarak söylyorum Arkadaslarda gördüm sahit oldum.
YAzik YAzik ama bazilari icin baska care göremiorum Evlilik SÖzlesmesi saglikli birsey kayip etmeszsin sonucta.
Rabbim Cümlemizi Ayriliklardan korusun, Yuvayi yikmak Kolay , ama Yuva Kurmak Kolay Degil ! Yuvayi kurabilmek icin Millionlarin icerisinde bir insan seciorsunuz kader diorsunuz ve Ne Emeklerle Yuvayi Kuruorsunuz defalarca düsünün, bir karar verirken ALLaha siginin Dua edin Rabbim derki : Kulum Bana inansin Beni ibadetiyle unutmasin beni 5 kere günde namazla ziyaret etsin Kulum Benden yeterki istesin Dilesin, Benim Yapamiyacagim hic birsey yok der Rabbim, Yer Gökü var edendir ,yokran Var edendir.....
Allaha Emanetsiniz CÜmleten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru Yol gösterebiliorsam NE mutlu bana asil sizler sagolsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saglam evlilik saglam sözlesme üzerine kurulur ,  ayrilmak isteyen insanin gözü sözlesme mözlesme görmez , bu sözlesmeler adettendir diye yapiliyor . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik hersey Madde ile kiyaslanir oldu .Ne orf nede adet kaldi hersey güvensizlik ve cikar üzerine kuruluyor artik. Cirkeflik rezillik ,ikiyüzlülük hat safada. yazik ya.Önce insan olamyi yegelesek bunlarin hicbirine gerek olmaz .INSANLIK YAHUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yapılmalıdır...örnek bayanın evi var arabası var iyi niyetli görünüp 2. evliliği yapanlar var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evlenebilmek için her türlü şirinliği sereleyen 2. evliliğinde şiddet uygulanıp bayanın tüm mal varlığını üstüne aldıran bey lere şahit oldum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!